sisustusjuttuja
Maanantai. 

Jostain syystä sisustaminen ja siihen liittyvät jutut eivät ole olleet tänä keväänä ensimmäisenä mielessä. Ei ennen kuin yksi päivä kävin siskon kauniissa kodissa ja katseliin mitä kaikkea hän oli taas kotiinsa laittanut. Niin se taas iski se sisustusinto. Tässä kodissa se tosin tarkoittaa sitä, että ensiksi pitäisi saada kodin tavarat järkeville paikoille ja ehkä muutama hylly tms pitäisi hankkia, koska säilytystila on aikalailla kortilla. Kaksi ihmistä ja yksi pieni yksiö on muuten erittäin hankala näin sisustusmielessä, kun kumminkin on ajateltava suurimmaksi osaksi käytännön kannalta. Nätit asetelmat eivät ehkä ihan joka paikassa toimi, kun pitäisi pystyä elämäänkin. Just nyt en silti osais ajatella meitä edes kovin paljon isompaan kotiin. Oon tottunu siihen, että ollaan hyvin lähekkäin ja mitä mä yksin jossain huoneessa edes tekisin :) 

Tänä aamuna aloitin siivoamalla koko kodin ja muutaman kaapin. Tästä se ehkä siis taas lähtee, sisustaminen :) Seuraavaksi alan katselemaan niitä hyllyjä ja ehkä vois vaihtaa muutaman taulunkin. Uusista lakanoista haaveilen myös, joten pikkusilla jutuilla eteenpäin. 

Viikko alkoi täällä aika pilvisenä ja tuulisena ja kieltämättä vähän harmittaa tuo harmaus tuolla ulkona. Olis se kesä ja vihreys ollu aika tervetullutta, mutta ehkä se vielä sieltä tulee. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinne teille myös!

Ruut

4 kommenttia

 1. Meilläkin täällä odottaa muutama muovikassillinen tavaraa Ekocenteriin pääsyä. Ihana päästä turhasta eroon ja samalla saada tilaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti sitä tavaraa vaan aina kertyy, vaikka kuinka yrittää olla turhia ostamatta :)

   Poista
 2. Varmaan tämä myöhäinen kesän tulo vie intoa sisustuksesta. Mutta toivotaan, että lämpö tulee ja silmut aukeaa puissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä täälläkin toivotaan ja en tiedä kyllä olisiko tähän auttanut edes aurinko. Tilaa kun muutoksille ei nyt vaan ole ja toisaalta värimaailmankin muuttaminen vaatisi jo jonkun verran ylimääräistä rahaa, mutta toisaalta oon ihan tyytyväinen just tähän ja viihdyn näin. Ehkä ei aina tarvita edes muutoksia vaan voi vaan nauttia just siitä miltä kotona nyt näyttää :) Plus hankkia jossain välissä ne muutamat tarpeelliset hyllyt ;)

   Poista