LomallaKukkia sisällä ja ulkona. Kupissa kahvia ja sylissä kasa uusia sisustuslehtiä. Mietin tänä aamuna, että pieni loma vois tehdä mulle hyvää ja sovittiin, että sellaiselle lähden. Rauhallisen lauantaiaamun jälkeen pakkasin kassin ja olin valmis matkaan. No, oikeastaan mukaan tais tulla vähintään kolme kassia. Nää Suomen kesät kun on vähän arvoituksellisia ja koskaan ei voi olla varma, että tarvitaanko huomenna bikineitä vai villapaitaa. Tuo pakkaaminen ei muutenkaan oo mun vahvuus ja nykyään lähes aina autolla matkustaessa ei kovin jaksa miettiä, että mitä ottaa mukaan ja mitä jättää kotiin. Kaikki tavarat vaan kassiin ihan vaan siksi, että muutaman päivän jälkeen voi huomata tarvinneensa vain yhtä ja samaa asua. 


Täällä siis ollaan, vanhempieni kotona. Lepäilykin tuntuu eri ympäristössä taas ihan erilaiselta. Tuskin maltan odottaa hetkeä, että hammaskipu on ohitettu ja pääsen kunnolla nauttimaan kesästä. Tästä on kumminkin hyvä aloittaa ja näissä maisemissa uskon sen onnistuvan.


.. ja niinhän siinä kävi, että päivä ehti kulua ennen, että sain tämänkin loppuun kirjoitettua. Ehdittiin vähän grillailla ja katsoa yksi elokuva. Nyt on aika sulkea silmät ja toivoa, että unta riittää edes muutamia tunteja. Ajattelin jättää ikkunan auki ja nukahtaa ulkoa kuuluviin lintujen ääniin. Tulee jotenkin kesäinen olo. Vähän kuin telttaretkellä olisi.

Mukavaa viikonlopun jatkoa myös teille!

Ruut

2 kommenttia

  1. Mukavaa lomaa sinulle! Näyttää ja kuulostaa ihanan rentouttavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovasti toivon, että sitä se on!! Tässä hammaskivuissani kun oikein mikään ei tunnu kovin rentouttavalta :)

      Poista