Keskiviikon kollaasi

Mitä täällä on puuhailtu?


No, täällä ollaan.. 

..ulkoiltu. Halusin lähteä sunnuntaina retkelle ja löydettiin täältä läheltä tuommoinen riippusilta. Huusin aika kovaa kun tuo toinen alkoi sitä keinuttamaan kesken matkan, lepyin kyllä maihin saavuttuamme. 

..syöty. Green Egg oli itselleni uusi tuttavuus ja tykkäsin kovasti! Muutenkin ilta ystävien kanssa oli todella ihana. 

..ihasteltu. Kaunis oli Porvoo myös yöllä ennen vuoden vaihtumista. Nyt siitäkin tosin on jo hieman aikaa. Onneksi on kuvat.

..kahviteltu. Mun yks Porvoon suosikeista on Cafe Postres. Sinne ehdittiin onneks tälläkin reissulla. Mulle herkuttelua on erilaiset kahvit tai hyvä viini. En oo edelleenkään yhtään leivosten perään. Täällä otin jääkahvia, nam!

..rakastuttu. Tätin uusi rakas. Mun toisella veljellä oli tällainen kotonaan. Teki mieli laittaa laukkuun ja ottaa mukaan. Onneks kotona ootti toinen.

..osteltu. Porvoossa olis ihania juttuja vaikka ja kuinka. Edellisellä kerralla ei tullu ostettua mitään. Johtu ehkä siitä, että se oli meidän eka yhteinen matka ja mua tietysti jännitti kamalasti. Nyt oli pakko ostaa tuollainen ihana keittiöpyyhe. Sitä oon täällä ihastellu lähes päivittäin. 

..saunottu. Me ollaan kyllä nykyään tosi kovia saunomaan ja etenkin näin talvisin on ihana, että pääsee hiihtolenkin jälkeen illalla suoraan saunaan. Piti sen takia käydä ostamassa muutama uus juttu hiuksille. Noiden luulis riittävän vähäksi aikaa. Niin ja siellä hiihtämässäkin on jo tullut käytyä ja oli niin kivaa!

..nukuttu. Toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän. Välillä otetaan pikku päikkäreitä töidenkin jälkeen. Meidän sängyn yläpuolelle on ilmestynyt muutama uus taulu ja niistä tykkään kovasti. 

..odotettu. Kesää, viikonloppuja, kaikkia kivoja juttuja ja ainakin yhtä keikkaa. 

Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut

4 kommenttia

 1. Mukavaa ohjelmaa sinulla ollut. Nämä kollaasisi ovat aina yhtä mukavia katsella ja lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä onneksi on kaikkea kivaa, että sitten taas jaksaa sitä ihan tavallista ja tylsää arkea :) Kiva kuulla, että kollaaseista tykätään. Näitä on mukava myös tehdä ja ideoita näihin kyllä riittää :)

   Poista
 2. Tosi kivoja nämä kollaasipostaukset ja tykkään sekä kollaasien kuvista, että kuvien teksteistä! :)

  http://www.siirikiviharju.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siiri! Tosi kiva kuulla, että joku tykkää etenkin kun näitä on niin mukava myös tehdä. Välillä sitä miettii, että onko kuvat liian köppösellä läädullta tai teksti liian arkista, mutta sitten vaan päättää, että antaa mennä, tätähän se elämä on :)

   Poista