HiihtomaassaTänään vietettiin aurinkoinen pakkaspäivä Halssilan hiihtomaassa. Meidän lisäksi paikalla oli siskoni ja serkkuni perheineen sekä setäni ja hänen emäntänsä (A:n sanoin). Sukulaisten seurassa kelpaa viettää sunnuntaita!
Hetki lämmiteltiin kodassa makkaraa paistellen ja vähän herkutellen. Olo oli melkein kuin olisi lomalla Lapissa. Suksia ei tänään otettu mukaan, mutta ladut tuolla näytti sen verran houkuttelevilta, että ehkä ne joskus käydään testaamassa. Muuten tuo pulkkamäen kapuaminen käy ihan hyvin kuntoilusta.

Nyt täällä nautitaan vielä tästä illasta ennen arjen touhuja. Itse makaan sängyllä sipisipussi ja karkkipussi vieressä ja kädessä kuppi teetä ;)

Mukavaa sunnuntaita myös sinne teille!

Ruut

2 kommenttia

  1. Teillä on ollut kyllä mahtavat puitteet ulkoilulle. Tänään onkin ollut kaunis pakkaspäivä. Itse en ehtinyt oikein kunnolla nauttimaan ulkoilusta, kun ohjelmassa olis sisarenityttären ristiöiset. Ihanat juhlat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ristiäisetkin kuulostaa kyllä niin mukavalta! Kyllä sitä vielä noita aurinkoisia ulkoilupäiviäkin varmasti riittää, että tekin sinne ulos ehditte vielä useasti! Haluan uskoa niin :) .. Meille kyllä sattu hyvät ilmat ulkoilla ja onneks päästiinkin ulos :)

      Poista