Keskiviikon kollaasi

Kävin tänään lounaalla ystävän kanssa, jota en ollut nähnyt yli kolmeen vuoteen. Siinä kuulumisia vaihtaessa kuulin itseni toteavan, että "Ei minulle oikeastaan ihmeitä kuulu. Aika tavallista arkeahan tämä elämä on". Sitähän se on, mutta oikeastaan jos tarkemmin alkaa miettimään niin onhan tämä elämä ihan erilaista kuin silloin, kun oltiin edellisen kerran tavattu. Ei sitä itsekään aina tajua, mitä kaikkea vuosien aikana tapahtuu.

Tavallista arkea ja tavallista elämää. Meidän ja mun elämä on sellaista, että aamulla herätään, syödään puurot ja mennään töihin. Töitä tehdään siinä päivän aikana ja vielä kotiin ajellessa niitä välillä puidaan. Kotiin tullaan enemmän ja vähemmän väsyneenä. Jos jaksetaan niin käydään ulkona, jos ei, niin sitten makoillaan sohvalla. Joskus mennään käymään siskon luona ja leikitään pikkuisten poikien kanssa ja joskus jos oikein hurjiks heittäydytään niin nähdään muitakin tai lähdetään käymään jossain. Iltaisin mennään nukkumaan kympiltä. Mä sammun heti ja tuo toinen sitten joskus myöhemmin. Pari kertaa viikossa saunotaan. Itse nautin saunan lämmöstä ja toinen käy pikaisesti uimassa. Minä menen järveen sitten ehkä kesällä. Arkisin syödään helppoja ruokia ja viikonloppuisin mietitään kunnolla, että mitä halutaan syödä. Torstaisin siivotaan..

On ollu aikoja, että tällainen arki olis ollu hyvinkin tylsää. Silloin on kaivannu elämään jotain uutta, ihmeellistä ja halunnu tehdä ja mennä ja nähdä mahdollisimman paljon. On myös ollut aikoja, että olis antanut mitä vaan, että saisi edes hetken elää tällaista arkea. Jos oikein alkaa asioita miettimään niin kyllähän se välillä pelottaa, että mitä jos äkkiä tapahtuisikin jotain ikävää. Minulle, meille, lähipiirille.. Että jos oikein sanon, että on mukavaa ja nautin, niin eikö varmasti kohta tule jostain jotain ihan muuta. Niinkin voi toki käydä ja ehkä se saa mut entistä enemmän nauttimaan just tästä tässä ja nyt. Ehkä seuraavan kerran voisin vain todeta, että "Hyvää minulle kuuluu. Voi, miten mukavia hetkiä sitä on taas saanut elellä". 

:)


Ruut2 kommenttia

  1. Tavallinen arki on sitä parasta. <3

    VastaaPoista
  2. Olipa mukava postaus ja kiva tuo sun tuttu kollaasi. Sitähän se elämä on pääsääntöisesti arkea ja välillä viikonloppua! Ihanaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista