Arki


Niinhän siinä sitten taas kävi, että tietokonetta ei oo ihan hetkeen avattu. Elämä tuolla "kaupunkiasunnossa" on ollut sen verran aktiivista, että blogijuttuja ei ole ehtinyt kirjoitella.. Eikö muuten kuulostakin hienolta tuo kaupunkiasunto?  Melkein vois ajatella, että mulla olis sellanen. No, se on tuon toisen ja siellä sitten arkisin oon viettänyt aikaa minäkin, että en ihan yksin ole, kun toinen töissä päivät käy. Iltasin sitten ollaan käyty istumassa rannalla ja syöty jäätelöä, koukututtu Super Marioon ja pelattu Nintendolla enemmän kun pitkään aikaan tai sitten vaan katsottu leffoja. 

Muuten oon ite lähinnä käyny ulkona syömässä ja kahvittelemassa ystävien kanssa. Nähny muitakin rakkaita ihmisiä (sukulaisia) joista tuo kuvassa näkyvä on nykyään aika innoissaan kameran kanssa, edessä ja takana. Viikonloppuna käväsin ravintolapäivän kunniaks syömässä itävaltalaisia herkkuja serkkuni Schnitzeliini- baarissa, nam! Alkanu seuraamaan uutta Blindspot- sarjaa ja lukenu Anna-Leena Härkösen, Lotto- kirjaa. 

Aika mukavia päiviä takana siis. Arki on alkanut. Tällai kirjotettuna se ei muuten kuulostanu ollenkaan niin pahalta, kun mitä se välillä tuntuu olevan ;) 

Ruut

Ei kommentteja