Vähän kauneudesta ja meikeistä
Kauneus. 

Kauneus on katsojan silmissä, kuten sanotaan ja niinhän se taitaa olla. Uskon myös siihen, että meissä jokaisessa on jotain kaunista. Joku on ehkä saanut ne kaikki kauneusgeenit syntymässään ja osalta niitä joutuu etsimään vähän kauemmin. Kuten tästä naisesta, varsinkin aamuisin. Sitä aina kuvittelee olevansa hyvinkin hehkeä, ainakin tuon toisen silmin ja sitten menee tyytyväisenä aamulla vessaan ja laittaa valot päälle ja hyvä ettei kirkaise peiliin katsoessa. Kyllä se on vaan niin, että ikää tulee ja kauneudenhoitorutiinit vaatii enemmän aikaa ja tujumpia konsteja, tai jotain.. 

Just nyt mulla on kamala hiuskriisi, lähinnä siks että tuo kampaajalla käyminen ei näin sairaslomalaiselle ole ihan aina mahdollista ja hiukset ne vaan takkuuntuu entisestään, mutta onneks voi aina turvautua ponnariin tai suoristusrautaan. Silti tykkään hiuksistani. Joku aika sitten blogeissa sai lukea asioita, joihin ollaan itsessään tyytyväisiä ja näin suomalaisena on tottunu siihen, että itseään ei paljon kehuta ja heti tuli mieleen, että mitä sitä itse sanoisi ja voisiko sanoa mitään. Jäin miettimään asiaa ja mut paremmin tuntevat tietää, että vähän oon ollu kriittinen tän oman ulkonäön suhteen ajoittain, mutta en oikeastaan osaisi olla kukaan muukaan. Näin on just hyvä ja se riittää. 

Sitten tuohon meikkaamiseen. Meikkaan lähes päivittäin, koska tykkään tehdä niin. Tavalliseen päivämeikkiin kuuluu lähinnä vaan meikkivoide, ripsari ja poskipuna. Nyt kun tätä aikaa on niin oon päättäny opetella edes yhden kunnollisen silmämeikin. Laitan kyllä luomiväriä jos olen juhliin tms lähdössä, mutta aina samalla tavalla. Nyt taisin ostaa elämäni ensimmäisen luomiväripaletin. Aiemmin siis mun luomivärinä on ollu kulmakarvoihin tarkoitettu väripaletti. En kovin tykkää kimalteista ja kerran sitä luomivärijuttua (huomatkaa asiantunteva sanasto näissä meikkitermeissä) vahingossa luomiini laitoin ja siinä se pysy, joten sillä on jatkettu. Muutenkin on välillä kiva kokeilla uusia meikkejä ja ihonhoitotuotteita ja katsoa miten ne toimii.. 

Tässä mulla nyt: 

kulmakarvoille: the BrowGal by Tonya Crooks
peitevoide: Smashbox Cosmetics Concealer, jota muuten saa nykyään täältä. 
puhdistuvaahto: Shiseido IBUKI Purifying Cleanser. Huom! Tämä nyt sokoksen verkkokaupassa S-kortilla hieman edullisemmin.. 

Kaunista keskiviikkoa!

Ruut

Ei kommentteja