Villahousuja ja napapaitojaVoiko viikko paremmin alkaa. Aurinko paistaa ja takana muutama mukava päivä. 

Viikonloppuna keräiltiin lähinnä voimia, juteltiin ja kotoiltiin. Sain jopa luettua yhden kirjan ja toisestakaan ei ole enää kovin montaa sivua jäljellä. Kaiken kotoilun keskellä oon yrittäny kovasti lenkkeillä. Mulla on ihan kiva lenkkiputki päällä ja jotenkin se ulos lähteminen ei oo enää ollut ihan niin kovin työlästä, kun silloin alussa. Jee. Saa nähdä, milloin villahousut taas vaihtuvat sukkahousuihin. Täällä on nimittäin oltu sen verran mukavissa tunnelmissa, että muualle ei ole kaivannut. 

Selailin tässä yks päivä Me Naisia ja aloin samalla miettimään omaa tyyliäni. Lapsena suurimmaksi osaksi mun ja siskoni vaatteet teki äitini. Muistan, että katselin usein käsityölehtiä ja valitsin sieltä, millaisia vaatteita haluaisin minulle ommeltavan. Ensimmäinen kunnon shopailumuisto on, kun ostin omilla säästämillä rahoillani vekkihameen ja siihen sopivan jakun. Taisi olla ensimmäinen kerta, kun käytin rahani johonkin muuhun, kun leluihin. Ylä asteella mun yks suosikki vaatteista oli musta napapaita bullshit- tekstillä ja Levikset. Harmi vaan niistä ei oo kuvia ;) Kotoa pois muuttaessa mulla oli hetken sellanen hippi-kausi ja kukkia ommeltiin housun lahkeisiin ja housujen päällä käytettiin hameita. Välillä sitä halusi peittää itseään mahdollisimman paljon, kunnes hiljalleen oppi, että peittämisen sijaan voi alkaa korostamaan niitä hyviä puoliaan. Monenlaista vaatetta ja tyyliä. Muistan silti jo hyvin nuorena olleeni tarkka siitä, että vaatteet ja asusteet sopii toisiinsa. Nykyään, jos mun pitäis valita yks tyyli olis se sporttinen. Aika suuri osa mun vaatekaapista koostuu just ulkoilu- ja urheiluvaatteista ja kyllä täytyy myöntää, että käytän niitä lähes kaikkialla.  


Vaatteiden ei tarvitse olla kalliita ollakseeen hyviä ja kauniita. Nytkin löysin viime viikolla kirpputorilta täydellisen (käyttämättömän) urheilupaidan vain kahdella eurolla. Mun kallein vaate on Haglöfsin kuoritakki ja se on kyllä ollu ihan joka pennin arvonen ja toivon, että kestää mun elämän se. Kuvassa näkyvä Bagheeran juoksupaita on Ellokselta ja Craftin paita jostain urheiluliikkeestä. Ne kuvassa siks, että nyt just kerrospukeutuminen on se juttu ja nuo on mitä täydellisempiä alusjuttuja toppavaatteiden alle.  Onhan se oma olokin urheilullisempi, kun on edes jotain sen suuntaista päällä ;) 

Ehkä täällä on siis hiljalleen löydetty se oma tyyli. Vaatteita, joissa on mukava olla ja jotka istuvat hyvin. Eri tilanteisiin pukeudutaan tilanteen vaatimalla tavalla. Vaatteissa saa olla väriä, mutta suurimmaksi osaksi aika vaatekaappi on valkoista, mustaa ja harmaata.


Toki vaatteet on vaan vaatteita ja se miltä susta noin muuten tuntuu taitaa olla se vähän tärkeämpi juttu. Väitän silti, että välillä on ihan hyväkin olla vähän turhamainen ja kokeilla eri asuja tai selailla monta tuntia vaatekauppojen valikoimia netistä. Toki se saattaa joskus tulla kalliiks ja en oo vieläkään uskaltanut tolle toiselle kertoa, että mulle saattaa ens viikolla olla tulossa taas yks kiva paketti ;) Ja siis oikeasti mä shoppailen nykyään todella harvoin. Kotona ei tarvitse kovin hirveästi vaatteita, kunhan on vaan tarpeeksi mukavan tuntuisia vaatteita.


Nyt villasukat jalkaan ja sohvalle. Kuvat olkoon todisteena siitä, että liikuin jo tänään. Kaikki kuvat tuosta lähirannalta ne tässä siks, että me täällä Suomessa saadaan kyllä olla taitavia pukeutujia. Koskaan ei voi tietää, että miten lämmintä ulkona huomenna on ja näin talvisin sitä taitaa käyttää lähes jokaista vaatekappaletta, mitä kaapista löytyy. Muistakaa tekin pukeutua lämpimästi seuraavat päivät. Kylmää taitaa olla, mutta ihan äärettömän kaunista. 


Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinne teille. 


Ruut

2 kommenttia

  1. Nettishoppailu on petollisen helppoa ja vaivatonta ;) On kokemusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on. Oisin löytäny vaikka mitä ihanaa, mutta oli pakko malttaa mielensä :)

      Poista