Curiosity keeps leading us down new paths
Syyskuun kohdalla kalenterikin muistuttaa siitä, että pitäisi pysyä uteliaana. Olkoon se sitten vaikka sitä, että on tarpeeksi kiinnostunut asuinympäristöstään ja haluaa käydä katselemassa uusia paikkoja. Tänään oltiin oikein kunnon sunnuntaiajelulla ja päästiin ihastelemaan yhtä vanhaa kartanoa ja kuulemaan hetki kartanon historiasta, jonka jälkeen juotiin kahvit laiturilla istuen. Toki kesken kahvihetken mun eväät lähti pyörimään siitä laiturilta suoraan veteen ja siellä jouduttiin niitä sitten vähän aikaa kahlailla, mutta onneksi vesi oli vielä lämmintä ja auringossa varpaat kuivui nopeasti. 

Ilmat ovat olleet nyt erittäin suotuisat tällaisia pieniä retkiä varten ja mehän ollaan retkeilty lähes joka viikonloppu. Siitä muistona jääkaapissa on se viisi purkkia sinappia (koska ei muisteta ottaa sitä laukkuun mukaan ja joudutaan ostamaan aina uusi purkki) ja koneella monta kansioita kuvia mitä ihanimmista retkipaikoista, sekä mielessä monta mukavaa hetkeä muisteltaviksi sitten vaikka talven pimeinä iltoina.

ja ehkäpä sitä olen muutenkin sellaista uteliasta sorttia. Kyllä täällä tiedetään, mitä naapurit hommailevat ja talon mummot ovat tulleet tutuiksi (ne ne vasta tietääkin). Toki haluan myös tietää, että mitä ne läheiset ovat puuhailleet tai mitä kaukana asuvalle ystävälle kuuluu. Lisäksi olen halukas näkemään uusia paikkoja ja kokemaan uusia asioita. Elämässä riittää tutkittavaa ja itsessään myös. 

Nyt kumminkin keskityn lähinnä seuraamaan illan elokuvaa ja syömään vähän iltapalaa ja sitten unta. Tämä viikko on nyt nähty ja olo on kaikkea muuta kuin utelias. Huomenna edessä uusi viikko ja uudet jutut. Mukavaa sunnuntain iltaa sinne teille. 

Ruut
4 kommenttia

 1. Siis aivan mielettömän ihana ilmat. Toivttavasti jatkuisi vielä hetken <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä täälläkin toivotaan. Viikonloppuisin kun on ollut niin ihana retkeillä ja nauttia luonnosta!

   Poista
 2. Toivottavasti ilmat jatkuvat aurinkoisina ja lämpiminä vielä pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin, vaikka ainakin loppuviikoksi taisi olla jo hieman kylmempää, mutta kylmyyskään ei haittaa auringon paistellessa!

   Poista