Ministi lempeä


Jostain syystä alkanut syksy on ollut sellainen, että en ole kovin sisustusjuttuja miettinyt. Ehkä osittain siksi, että vuosi sitten tähän aikaan päässä ei muuta ollutkaan. Tuntuu muuten hassulta ajatella, että tasan vuosi sitten täällä oli remontti täydessä vauhdissa. Syksy on alkanut lähinnä kynttilöitä poltellen ja tänäkin aamuna juotiin aamukahvit kynttilänvalossa. Itse tykkään siitä, että kynttilöillä saa just sellaisen mukavan ja rauhallisen tunnelman kotiin ja voisinkin elää pelkästään kynttilänvalossa läpi talven. 

Helsingin reissulla kierreltiin tosiaan ystäväni kanssa muutamia sisustuslikkeitä. Nougat on liike, jossa haluan käydä aina kun mahdollista on, vaikka vain katselemassa kaikkea kaunista. Aika monia juttuja olisin kotiin voinut ostaa, mutta koko reissun ainut ostos oli tämä Lempi- kynttilä. Näitä Skandinavisk tuoksukynttilöitä olenkin ihaillut jo viime syksynä jossain, mutta omalle kukkarolle hinta on tuntunut jotenkin liian suurelta. Olinkin aika onnellinen huomatessa, että kynttilöitä on tuollaisina mini versioina ja hintakin hieman alhaisempi. Kynttilän tuoksuna ruusu, mansikka, pioni ja jäkälä. Tykkään kovasti ja onhan tuo todella kaunis noin muutenkin. Söpö on myös kynttilän nimi. Taidankin jatkaa tässä kynttilänvalossa vielä hetken. Eilen vietettiin koko ilta ulkoillen pihalla ja pururadalla, joten nyt ei ole kiire mihinkään. Sisällä on just nyt mukavan lämmintä ja tekee mieli käpertyä vilttiin ja ottaa kirja kainaloon. Mukavaa ja rauhallista torstaita. 


oli ihan pakko ;)

Ruut

2 kommenttia

  1. Hyvä tietää, että siitä on myös pienempi (ja halvempi!) versio! Minä päädyin vuosi sitten tuunaamaan itselleni oman lempi-kynttilän juurikin tuon alkuperäisen version järkyttävän hinnan seurauksena. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tuunaaminen on kyllä välillä erittäin hyvä vaihtoehto :)

      Poista