Lauantaiterveiset



Paikallisten markkinoiden, epäonnistuneiden geokätköilyjen (ei löydetty yhtään kätköä, mutta tehtiin aika pitkä metsälenkki) ja pienen kyläreissun jälkeen täällä istutaan saunanraikkaana viettämässä lauantaita. Yhdessä tässä sohvalla, molemmat omilla koneillaan. Odotellaan, että Haluatko miljonääriksi alkaa. Voi näitä aikuisuuden iloja, kun voi tehdä just sitä mikä mukavalta tuntuu. Se on aika ihanaa se. 

Pizzaa muuten tein jo tuossa loppuviikosta. Oli sellanen hyvinkin nopea pizza, kun halusin äkkiä jotain iltapalaa, mutta onnistui kyllä todella hyvin, vaikka itse sanonkin. Tosin ollaan me saatettu syödä pizzaa nyt viikonloppunakin ja vielä muutaman kerran, mutta ehkä se ei ole niin vaarallista välillä vähän herkutella.

ja just nyt huomattiin, että meidän ohjelma alkaakin vasta klo 22, joten jatketaan vielä odottelua hetki, jos pysytään hereillä. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava lauantai. Ootteko ollu aktiivisempia vai kuulostaako tällainen rentoilu tutulta? 

Pizzapohjan teen aina itse tällä ohjeella:

2.5 dl vettä
0.5 dl ruokaöljyä
1 tl suolaa
puolikas hiiva 
6 dl vehnäjauhoja

Mukavaa viikonloppua myös sinne. 

Ruut

5 kommenttia

 1. Hauskaa tämä yhdessäolo, molemmat omilla koneilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on joo :D välillä se on kyllä oikeasti mukavaa se, kunhan sitä ei ihan joka hetki tapahdu..

   Poista
 2. Meillä haluatko miljonääriksi odotellessa mies katsoi jääkiekkoa ja minä selailin pitkästä aikaa blogeja ja tein hedelmäsalaatti, pitsa olisi ollut parempi vaihtoehto. Nyt pitäisi päättää suuntaammeko uimaan peurunkaan vai laajavuoreen... En ole koskaan käynyt laajiksen kylpylässä. Kokemuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hedelmäsalaatti olis kyllä tehny täälläkin ihan hyvää ;) Toivottavasti teidän uintireissu meni hyvin :)

   Poista
 3. Meillä haluatko miljonääriksi odotellessa mies katsoi jääkiekkoa ja minä selailin pitkästä aikaa blogeja ja tein hedelmäsalaatti, pitsa olisi ollut parempi vaihtoehto. Nyt pitäisi päättää suuntaammeko uimaan peurunkaan vai laajavuoreen... En ole koskaan käynyt laajiksen kylpylässä. Kokemuksia?

  VastaaPoista