Lisää muikkuja keittiöönOlenkin tainnut jo muutaman kerran kertoa, että meidän lapsuuden perheessä arvomme henkilön, jolle lahjan ostamme. Näin pystyy kunnolla panostamaan siihen yhteen lahjaan, eikä kovin suurta stressiä pääse syntymään ;) Itse ostin tänä jouluna lahjan omalle isälleni ja minulle lahjan osti äitini. Toivoin lahjakorttia johonkin vaatekauppaan ja sen sainkin, mutta yllärinä oli tämä ihana muikku- tarjotin ja hyvää teetä. 

Muikku- keittiöliina minulta jo löytyykin, joten hyvin sopii keittiöön. Me ollaan välillä kaivattukin tarjotinta, kun tykätään "joskus" ruokailla täällä television ääressä sohvalla ja kannetaan ties minkälaisia annoksia mukanamme. Parasta tässä tarjottimessa on se, että itse suunnittelija on minulle tuttu ja kouluajoilta ja hänen töitään olen jo jonkin aikaa ihaillut (ja ostellut). Oman kylän tyttöjä ;) ja muikut kuvaavat myös kotikaupunkiamme, joten täydellinen lahja. Pääsi heti keittiötä koristamaan ja tänään jo otin käyttöön. Meillä täällä pieni sairastupa. Joulun ajan sukulointi uuvutti molemmat ja toiselle jo nosti kuumeekin. Toivotaan, että menee pian ohi. 


Ihanan Marjaanan käytännöllisiä ja kauniita töitä pääset ihailemaan mm Facbookin kautta täältä ja instassa nimellä @marjaana_niskanen. 
Suosittelen kurkkaamaan. 


Blogi on päivittynyt aika hiljalleen näin jouluisina päivinä ja jotenkin on tuntunut, että sitä puuhailee kaikkea muuta. Yritän vielä tänä vuonna pikkuisen vuosikatsauksen saada aikaan ja muuten jatketaan sitten viiimeistään ensi vuoden puolella normaaliin tahtiin (jos nyt itsekään tiedän mitä sillä tarkoitan ;) ). Vähän on tullutkin mennyttä vuotta jo mietittyä. Nyt kumminkin nautitaan vielä tämän vuoden viimeisistä päivistä. 

Toivottavasti siellä tekin olette saaneet viettää mukavia hetkiä, kuka missäkin :) 

Oikein ihanaa tämän vuoden viimeistä keskiviikkoa sinne!

Ruut

4 kommenttia

 1. Meidän perheessäämme arvotaan myös ja minullakin oli lahjansaajana isäni tänä jouluna. Todella kiva tarjotin, tykkään kaikista eläin -ja luontoaiheista sisutuksessa. Blogissani käynnistyi juuri eläinaiheinen arvonta, vink vink.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo arpominen on kyllä hyvä tapa, ei tule ostettua niin paljon turhia juttuja.. Pitääpä mennä kurkkaamaan sun blogia :)

   Poista
 2. Mukava idea tuo arpominen. Kauniin lahjan olet saanut.
  Paranemisia sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kovasti toivon, että itse säästyn taudilta..

   Poista