Meidän joulukoti


Olen oikeastaan koko viikon odottanut tätä päivää. Sitä, että saan rauhasssa tehdä joulusiivouksen, paketoida lahjoja ja katsoa, että kaikki on varmasti kunnossa ennen joulua ja lomaa. 

Viime viikko meni poissa kotoa, viikonloppunakin ohjelmaa riitti ja nyt alkuviikon sain olla hoitamassa pieniä poikia. Iltaisinkin oli ties minkälaista menoa, joten koneella en ole ehtinyt olla ollenkaan. Nyt on sitten kaikki hommat tehty ja lahjat paketissa ja tässä odottelen kahvin tippumista ja ehkä haukkaan palan joulutorttua ja avaan muutaman konvehtin. Ajateltiin tänään ja huomenna viettää joulua ihan vaan kaksin ja sitten vasta myöhemmin lähteä kyläilykierrokselle. Onhan tää meidän ensimmäinen yhteinen joulu ja samalla ensimmäinen vuosi yhdessä alkaa olla vietetty. Ehkä sitä saa siis vähän juhlia ja jos ei muuten niin syödä vaikka muutaman suklaan enemmän. Paketeista tuli tänä jouluna tuollaisia aika simppeleitä ja niitä sitten pienillä tarroilla ja nauhoilla vähän koristelin. Joulukorttejakin on tullut valtava määrä. Laitoin niitä esiin meidän liitutauluseinälle. Itse en ihan kaikille korttia voinut laittaa, ehkä sitten taas ensi vuonna.. Muutaman paketinkin olen jo aukaissut, ettei tarvitse kovin montaa säkkiä joululomareissulle mukaan ottaa. 

Eilen illalla kotiin ajellessa mietittiin, että mikä sen joulun tekee ja mitä siltä odottaa. Itse vastasin heti, että kinkkua ainakin, joten siinä mun päällimmäiset joulusuunnitelmat ;) Toki mä fiilistelen täällä joululauluja kuunnellen ja ehkä muutaman myös itse soittaen. Parasta taitaa olla se, että sitä joulua voi viettää niiden itselleen rakkaiden kanssa. 


Joko teillä on jouluvalmistelut tehty ja kuusi sisään kannettu? Ei anneta sateisen ilman tai kiireiden pilata sitä joulutunnelmaa. Ihania hetkiä ihan jokaiselle <3

Ruut

2 kommenttia