Today´s another great day


Uusi vuosi ja uusi kalenteri. En ole aivan varma, oliko kalenterin ostaminen kovin järkevää näin kotona oleilevalle. Viime vuoden kalenteri oli aikalailla tyhjä merkinnöistä koko vuoden. Toisaalta taas ne menot, mitä milloinkin oli muistin kyllä aika hyvin ilman kalenteriakin. Saa nähdä, miltä tämä vuosi tulee näyttämään. Me ollaan täällä kovasti suunniteltu, että mikä olis meidän reissu tänä vuonna. Onko se ulkomaille vai tänne Suomeen, siitä ei olla vielä ihan varmoja. Oli se sitten kumpi tahansa, sen laitan heti ylös ja sitä voin sitten katsella näinä hiljaisina päivinä. 


Pakkasta on tänään ulkona aika paljon ja täälläkin mittari näyttää jo -21. Pakkanen toi syyn pysyä sisällä tämä päivä ja koko päivä onkin mennyt siivotessa asuntoa. Kuusi ja muutkin joulujutut on nyt viety varastoon. Eilen tein vielä viimeisen satsin torttuja, kun saatiin vieraita kylään, mutta eiköhän ne tortutkin ole nyt vähäksi aikaa tässä. 


Uusia meikkejä ostin joululahjarahoilla (ja osan sain lahjaksi) ja odotankin, että milloin pääsen johonkin, mihin voi meikata :) Huulipunaa en ole käyttänyt oikeastaan koskaan, mutta nyt vihdoin sellaisen hankin ja punainen huulipuna näyttää kyllä oikeastaan ihan kivalta. Olen kyllä meikkaillut aika usein täällä kotonakin. On ollut aikaa testailla erilaisia silmämeikkejä yms. 
  

Tällaista tähän päivään, joka muuten sattuu olemaan myös mun nimipäivä. Ehkä sen kunniaks otan kahvin kanssa jotain hyvää. Nyt takaisin kirjan pariin. Ruoka on vielä uunissa, eikä ole hetkeen valmis ja ei mee kauaa, kun tuo toinenkin töistä kotiin saapuu, joten eiköhän tää päivä jatkukin ihan mukavasti. 

Oikein mukavaa pakkaspäivää ihan jokaiselle!

Ruut

6 kommenttia

 1. Ihanaa nimipäivää sinulle ja pakkasiloa!

  VastaaPoista
 2. Nimipäivä onnittelut!

  VastaaPoista
 3. Kivan väriset kynsilakat, mulla on kans ostoslistalla musta kynsilakka (en ole muuten teinivuosien jälkeen ko.väriä käyttänyt eli pitkiin aikoihin..) mutta persikan sävyä löytyy muutaman pullon verran jo kotoa (se on ollut pitkäaikainen suosikki sävyni).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo muuten oli ihan löyty Jyskän varastomyymälästä ja makso jonkun 2e :) mustan sain joululahjaks ja on ollu kivaa vaihtelua vaikka tuo toinenkin huomauttelee, että näytän gootilta :)

   Poista