Kaunis kirja
Löysin pitkästä aikaa käteeni sisustuskirjan, jota olen oikeasti selaillut nyt monta päivää aina uudestaan ja uudestaan. Piia Kalliomäen ja Pauliina Salosen Cozy Homes From Finland on kirja, jossa jokainen sivu on mielestäni todella kaunis. Minulle ei tule kotiin yhtään sisustuslehteä, joten sisustuskuvia tulee yleensä katseltua blogeista ja Pinterestistä. Olipa kivaa vaihtelua löytää pitkästä aikaa hyvä kirja. Useinhan kirjoissa on se, että läheskään kaikki kodit eivät omaa silmää miellytä, mutta tässä kirjassa ei sellaista ongelmaa ollut. 


Juuri nyt en kamalasti uusia sisustusjuttuja kotiimme kaipaa. Tavaraa tuntuu olevan välillä liikaakin. Joskus onkin kiva vain ihastella kauniita kuvia. Ehkä joku päivä sitä sisustusinspiraatiota taas tarvitaan. Edelleen omaa silmääni miellyttää sinisen eri sävyt, puu (etenkin sellainen hyvin vaalea puupinta), valkoinen yleisilme ja ripaus mustaa. 


Täällä ollaan vielä tämä päivä muissa maisemissa, kunnes mut illalla tullaan noutamaan takas kotiin. Tässä on viimeiset pari päivää tullut nähtyä sen verran ihmisiä ja reissattua, että tälle päivälle ei ihmeitä enää ole. Aamupäivän vietin ulkona kirpeässä pakkasessa, joten nyt ruokaa ja ehkä sen jälkeen tuonne takan eteen kirjan kanssa..  Mukavaa keskiviikkoa sinne teille!

Ruut

4 kommenttia

 1. Ah, mullakin on toi kirja, mut en ole ehtinyt vielä lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollu edes tienny tällaisesta, mutta nyt äitin yöpöydällä näin ja aloin selailemaan :)

   Poista
 2. Ystäväni luona selailin kirjaa, vaikutti kivalta. Täytyykin kysästä jospa saisin lainata oikein ajan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan kiva välillä löytää jotain itselleen uusia kirjoja ja huomata, että niistä löytyy vaikka mitä kivaa :) Pienet ne on ilot ;)

   Poista