Ajatuksia uudesta vuodesta


Huomenta sinne teille ja oikein ihanaa alkanutta uutta vuotta 2017!

Itse heräsin just äsken aika pirteänä ja tuo toinen ihmettelikin, miten voin olla näin pirteä. No, uusi vuosi, uudet kujeet, uusi elämä. En onnistunut näköjään tartuttaa tätä intoani vaan tuolta makuuhuoneen puolelta kuuluu tälläkin hetkellä tasainen kuorsaus, vaikka kello on jo yli 12. Vähän epäilen, että kestääkö tämä omakaan pirteys kovin pitkään ja viimeistään huomenna se kai loppuu. Ollaan saatu tässä viikon lomailun/sairastelun lomassa muutettua päivärytmi aika erilaiseks, kun se normaalisti kai kuuluis olla. 

Meidän juhlinnat eilen oli aika maltillisia. Lähdettiin pitkästä aikaa käymään tuolla Jyväskylän puolella kaupungissa. Ihan vaan ruokakaupassa tosin, mutta olihan se jotenkin piristävää nähdä muitakin ihmisiä kuin vaan toisemme, saman kadun varrella asuvat tai ne kylän samat mummot ja papat, jotka joka kauppareissulla vastaan tulee. Kotiin tultua lämmitettiin sauna ja sen jälkeen syötiin nakkia ja perunasalaattia, kuten kai kuuluukin. Ruokailun jälkeen valettiin tinat ja ylemmässä kuvassa näkyvillä meidän tuleva vuosi. Yhden leffan ja kuohuvien jälkeen lähdettiin sitten iltakävelylle katselemaan raketteja. Uuden vuoden jo vaihtuessa itse pelasin yhtä puhelimeeni lataamaa autopeliä, johon onnistuin itseni koukuttamaan ja tuo toinen katseli jääkiekkoa. Ei siis mitään kovin ihmeellistä, mutta just täydellistä meille. 


Nää kuvat on muuten puhelimella otettuja eilen ja siks tällaisia, mutta en jaksanu illalla kameraa esille ottaa. Kuohuvaakin juotiin viinilaseista. Sain nuo Iittalan valkoviinilasit joululahjaksi, ihanat on. Punaviinilaseja mulla oli jo ennestään neljä, joten nämä olivat kiva täydennys. 

Tällainen oli meidän vuodenvaihde. Toivottavasti sielläkin uutta vuotta otettiin vastaan mukavissa merkeissä. Vielä on tiedossa onneks yks vähän lyhempi viikko ja sen jälkeen arki taas taitaa alkaa ihan kunnolla. 

Mun suunnitelmat alkuvuodelle on lähinnä kotona oleilu. Ihan vielä ei lääkäri päästänyt takaisin työelämään ja osa suunnitelmista meni siks uusiks, mutta en nyt anna sen häiritä vaan yritän keskittyä muihin juttuihin. Mitään kovin ihmeellisiä lupauksia en aio tänäkään vuonna tehdä, mutta kovasti toivoisin, että löytäisin taas jostain sen ilon liikkua ja kuntoilun voisin aloittaa. Toinen, mikä mielessä oli on se, että tästä elämästä osais taas nauttia just nyt. Onhan tässä tänään kumminkin aika hyvä olla ja se on aika ihanaa se. 

Vuosi 2017 on alkanut. 

Ruut

6 kommenttia

 1. Oikein mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne <3 <3

   Poista
 2. Onnea ja kaikkea ihanaa alkaneelle vuodelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia. On se vaan jännä, miten aina vuoden vaihtuessa sitä jotenkin odottaa kaikkea kivaa uudelta vuodelta, joten toivotaan että sellaista on myös luvassa :)

   Poista
 3. Tuo on tärkeä lupaus eli nauttia elämästä just nyt. Ihanaa uutta vuotta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti siitä pystyy mahdollisimman usein pitämään kiinni :D Ihanaa uutta vuotta myös sinne!!!!

   Poista