Kesäaika ja pieniä suunnitelmia tulevalle kesälle


Viikonloppu vierähti taas niin nopeasti. Harmitti jotenkin mennä illalla nukkumaan ja tietää, että taas se on aamulla maanantai. Edellisessä postauksessa kerroinkin meidän treffeistä, jotka menivät taas kerran oikein mukavasti. Ehkä ensi kerralla voisin valita jonkun hieman romanttisemman leffan, mutta itsepä menin toivomaan kauhua.. Sunnuntaina päästiin retkeilemään, josta kerron lisää myöhemmin tällä viikolla, oli nimittäin sen verran mukava retkipaikka. Illalla ehdittiin vielä hiihtämäänkin. Taisi olla tämän talven viimeiset hiihdot. Ladulla oli niin paljon vettä ja neulasia, että ei ihan kamalasti suksi enää kulkenut, mutta haluttiin silti käydä jo tutuksi tulleella lenkillä. Ensi talvena sitten uudestaan. 

Viikonloppuna siirryttiin myös kesäaikaan. Kyllä sen tuolla metsäretkelläkin huomasi, että kevät alkaa tulla. Lunta ei enää kovin paljon ollut ja muutenkin ilma oli todella lämmin. Kyllä sitä kesää onkin odotettu (ja kevättä nyt näin ensiks). Eilenkin löydettiin taas yksi kiva paikka, mihin on päästävä sitten kesällä. Tuntuu, että meillä se listä noista kesähommista kasvaa vaan ja oon ihan varma, että kesän koittaessa ei taas muisteta niistä puoliakaan. Näin kävi viime kesänä :) No, tiedossa on ainakin aika monta metsäretkeä (muutama paikka mihin pääsee vain soutamalla), mahdollisesti se telttaretki, pientä remppaa kotona, mökkeilyä ja yhet pikku festarit. Loput jutut mitä keksitään on sitten vaan plussaa. 

Kotonakin taas pitkästä aikaa tulppaaneja. Nämä eivät taida ihan viikkoa täällä elää, mutta kauniita olivat edes hetken. 


Mukavaa alkanutta viikkoa sinne teille myös. 

Ruut

2 kommenttia

  1. Joo, yleensä täälläkin viikon kestää tulppaanit ja sit se on siinä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös, mutta nää oli vieläkin nopeammat :)

      Poista