Oman elämäni aakkosia ja tämän päivän touhujaEn muista kyllä kovin montaa päivää, että ilmat olisivat vaihdelleet saman päivän aikana ihan näin kovaa vauhtia. Eilen lähdettiin ulos ja nautittiin hetki ihanasta auringosta. Aivan yllättäen alkoi sataa kaatamalla. Tultiin sisälle ja sitten jyrähti, ukkonen?! Sen jälkeen alkoi ihan kamala tuuli ja yöllä sitten tulikin jo lunta. Kevättä ja talvea. Luonto näytti olevan aivan sekaisin. 

Tämä päivä ei näytä siitä kovin eroavan ja päätinkin, että keskityn sisähommiin. Kukkiin uudet mullat, lounaaksi keittoa ja muuten vaan siivoilua. Kuvassa myös kotiasua. Ihan ilman meikkiä mennään ja hiukset on harjaamatta. Sisäinen mummoni viihtyy villasukissa ja paksussa villapaidassa ja kyllä mulle siitä tasaisesti huomautellaankin ;) pitäis varmaan poistua useammin kotoa.. 


Koska tästä tuli tällanen tavallistakin tavallisempi kotipäivä niin ajattelin tähän loppuun listata mun elämän aakkosia. Ehkä niistä löytyy jollekin joku uus juttu.  Kivoja lukuhetkiä sinne siis ja kuvituksena tän päivän touhut. Yritin laittaa just sen asian, mikä ekana tuli mieleen.. 


A auto. tykkään ajaa ja tykkään meidän autosta. pidemmillä matkoilla usein se olenkin minä joka autoa ajaa, koska se on vaan niin mukavaa (jos siis saan kinuttua avaimet itselleni). 

B blogit. mun aamu alkaa yleensä sillä, että luen oman lukulistani blogit läpi ja ihan vaan nautin teidän muiden jutuista. 

C chanel. kauniita laukkuja, joita tiedän etten koskaan saa. joitakin asioita voi siis vain katsella. 

D dextra. jostain syystä tuo tuli mun mieleen ja etenkin se hammaslääkäri.. ihan tuolla mulla ei sitä oo, mutta ens viikolla se tuska olis edessä. apua!

E erilaisuus. mua jotenkin kiehtoo se, että jokainen on just omanlainen ja meissä jokaisessa on jotain erilaista kun toisessa. 

F fani. mun seinällä on ollu kuvia mm. teemu selänteestä, new kids on the blockista, michael jacksonista.. silloin aika kauan sitten.. 

G grilli. kevät mielessä.. parasta mitä sinne voi laittaa on ne pekonilla käärityt sienet, nam! niitä syötiin viime keväänä ja kesänä aika monia.. 

H hima. en tykkää tuosta sanasta. samoin kämppä tuntuu vieraalta. mulle koti on koti.

I islanti. maa johon haluaisin vielä joskus matkustaa. 

J joulu. tiedän, että kesä on tulossa, mutta me ollaan jo suunniteltu ens joululle sellasta koko suvun juttua ihan johonkin muualle, kun mun vanhempien kotiin.. 


K kuunnella. tähän oon nyt yrittäny panostaa. tärkeä taito. 

L lainata. Meni monta vuotta, että ostelin vaan kirjoja, kunnes taas löysin kirjaston aivan kuin sattumalta ja nyt jopa hankin ne tunnukset, että voin uusia niitä lainoja ilman että saan aina sakkoja.. 

M mun. ostin tuolle toiselle jouluna lahjaks mukin omalla kuvalla. siinä on kuvatekstinä vain sana "mun".. hän ja B joskus väitteli pöydässä, että kumman se täti oikein on. Molemmat sanoi päättävästi, että mun..

N nenäkoru. ollu mulla kaksikin kertaa. nykyään en enää osais sellasta laittaa. 

O opiskella. Vähän sellainen ajatus on välillä mielessä ollut, kun vaan keksisin, että mitä ja milloin.. 


P puhetapa. mulle sanotaan hyvinkin usein, että mulla on aivan omanlainen tapa puhua. aloitan lauseet oudolla tavalla tai sanon jotain ja tarkoitan toista (mikä kyllä tulee ilmi jos vaan jaksaa kuunnella mun lauseen loppuun).. lisäks muistan aina kun opiskeluaikoinani pidin esitelmää ja opettaja sanoi, että puhun varmasti ruotsia äidinkielenäni (mun nimikin usein saattaa siihen viitata), samoin kävi ylä asteella.. en siis puhu, hyvä jos sanaakaan. ehkä vaan puhun oudosti varsinkin kun pidän esitelmää. 

Q quotes. anteeks englanti, mutta ei tullu muuta mieleen. etenkin pinterestistä löytyy mitä ihanimpia lauseita vaikka mihin juttuun.

R rakas. mietin just tänään, että tää on jo meidän toinen kevät yhdessä ja onhan tää nyt aika ihanaa. 

S silmät. ne kertoo paljon. 

T tulevaisuus. välillä sitä odottaa, välillä se pelottaa, usein siitä ei oo mitään hajua ja aina se vaan mielessä on. 

U unohtaa. olen aina ollut ihminen, jota ei tarvitse muistutella erilaisista asioista, koska jos joku jotain muistaa niin se oon minä. nykyään tuntuu, että unohtelen vaikka mitä. ihan kamalaa. 

V vene. haaveillaan omasta sellaisesta. saa nähdä onko tän kesän juttu vai jonkun muun. 


W whatsapp. nykyään yhteydenpito on mitä helpointa ja kumminkin taas on mennyt niin pitkiä aikoja, että on muistanut ystävien kuulumisia kysellä, vaikka he mielessä usein ovatkin. Hauska juttu tässä on erilaiset ryhmät ja mulla eniten käytetty on mun lapsuuden perheen oma ryhmä, johon laitetaan kuvia aika usein. Pysyy hyvin selvillä, mitä omat sisarukset ja vanhemmat puuhailee. 

X x asento. en nuku niin oikeastaan koskaan. parasta on olla hyvin lähellä toista (mielellään nenä vasten toisen poskea) ja jos toinen on pois niin nukun ainoastaan hänen puolellaan. 

Y yömyöhään. nykyään mulle valvominen on jotain tosi hankalaa. poissa on ne ajat, kun jaksoin kukkua yömyöhään. nukkuminen on vaan jotain aika ihanaa.

Z zara. sais olla myös täällä jyväskylässä. siitä on jo pitkä aika kun oon viimeks jossain zaran liikkeessä käyny. 

Å åke. tulee ihan aina ekana mieleen tuosta kirjaimesta. en kyllä tunne ketään tuon nimistä. 

Ä äiti. lupas tulla jyväskylään ens viikolla. siskon kanssa kävi helsingissä mun kanssa lupas kiertää kirpputorit :D

Ö ötökkä. muutama on jo löytynyt täältä sisältä. varma merkki keväästä täällä maalla.


Nyt se aurinkokin tuli esiin, joten mä lähden ulos kai sitä on lähdettävä. Mukavaa tiistaita sinne teille!

Ruut

4 kommenttia

  1. Näitä oli kiva lukea :) Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on kyllä yllättävän mukava tehdäkin ja tulee mieleen montakin aihetta mistä näitä vois tehdä :D

      Poista