Kotona taas


Heippa ja mukavaa maanantaita. Niin se pääsiäinen vaan meni ohi ja tänään arki alkoi heti aamusalilla. Vähän väsytti ja saatoin ehkä viimeiset 10min istua siinä hierovassa tuolissa, mutta toisaalta oli pakkokin ottaa varovaisemmin kun pikkuisen on olo ollut flunssainen jo kohta viikon verran. No, sitten pääsiäiskuulumisiin..

Päivät sukulaisten seurassa meni nopeasti ja mukavaa oli. Viimeksi olin omia isovanhempiani nähnyt jouluna, joten oli kiva nyt kerrankin ajan kanssa kyläillä. Onnea on, että vielä he kaikki neljä tässä maailmassa ovat. Aika monta leikkiä tuli myös leikittyä pienten poikien kanssa ja muutama hetki saatiin siskonkin kanssa viettää ihan rauhassa lehtiä selaillen. Munia etsittiin, kuten aina ja niin hyvin löytyivät, ettei ihan hermot menny ;) Muutenkin herkuteltiin, jos ei nyt ihan perinteisillä pääsiäisen ruoilla, niin en voi ainakaan väittää, etten olisi mitään syönyt. Pitkäperjantaina käytiin etsimässä muutama Pokemon ja muutenkin ulkoiltiin aina kun jaksettiin.

Reissussa on kivaa, mutta aika ihanalta tuntui tulla sunnuntaina illalla omaan kotiinkin. Eilinen päivä Tänään lepäiltiin. Itse luin yhden kirjan alusta loppuun ja siinä jossain välissä katsottiin yksi leffa ja käytiin pienellä lenkillä. Pitääkin aina lainata niitä viikkolainoja. Sressaahan se nyt kun joutuu pakosta lukemaan hyvinkin nopeasti ;) Tämä pienikin pääsiäsloma tuntui kyllä oikein mukavalta vaihtelulta tähän omaan arkeen.

kuva otettu vanhempieni luota. pääsiäisenä oli taas aikaa lueskella lehtiä. 

Vähän tuntuu oudolta, että tänään on jo tiistai, joten eiköhän tämäkin lyhyt viikko nopeasti taas mene kohti viikonloppua.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinne teille myös.

Ruut

Ei kommentteja