Rakkaudella tehty


Elämäni toinen kermakakku onnistui hyvin. Ei lässähdyksiä, eikä erittäin vetistä kakkupohjaa. Maistoin jopa itse palasen, koska mun takia jätettiin kakusta banaani pois. En voi edelleenkään sanoa, että hyvää oli, mutta uskon jos muut niin sanoo. Minä ja kakut ei vaan jotenkin käydä yhteen. Tuntuu, että mun suussa kakun maku muuttuu varmasti ihan muuksi kuin tarkoitus olis. No, eipä tuo kakku ollutkaan mua varten vaan tuota kaikista rakkainta ja hyvin näytti uppoavan. 

Alunperin piti leipoa kakku jo eilen, mutta lähdettiin sitten keskustaan hoitaa asioita ja hain vihdoin ja viimein mun kameran. Nyt se on huollettu, korjattu ja puhdistettu. Näytti melkein uudelta :) 


Kakkupohjan ohje on täältä. Kakun sisällä mansikkahilloa, vattuja ja mansikoita. Päällä kermahillo, marjat ja muutama sydämen muotoinen karkki. Kaivoin tosiaan pussista kaikki nuo sydämet oikein etsien ja veikkaan, että niitä ei tosiaan edes huomattu. Ei piiloviestejä tässä kodissa siis, jos on jotain asiaa niin kannattaa sanoa suoraan ;) 


Mukavaa torstaita!

Ruut

2 kommenttia

  1. Herkulliselta näyttää! Tuoreet marjat kakun päällä saavat jo haaveilemaan kesän ekoista kotimaisista mansikoista... :) Mukavaa torstaita sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun täälläkin odotellaan niitä kotimaisia marjoja, nam! Ei ehkä mene enää kauan siihen.

      Poista