Meidän juhannus ja vähän tätä päivää..


Juhannus.

Tuntuu, että siitä on jo aikaa ja ehkä vähän outoa edes kysellä, että mitäs te silloin teitte. Ehkä ette enää edes muista ;) Me oltiin mökkeilemässä. Tämä muutto ja mennyt kevät veivät sen verran mehuja, että ei oikeastaan jaksettu tehdä mitään. Suurimmaksi osaksi vedeltiin päikkäreitä ja nautittiin siitä, että sade ropisi kattoon, eikä ollut kiire mihinkään. Saunakin jaksettiin sytyttää vasta viimeisenä päivänä. Syntymäpäivänäni jaksoin syödä muutaman sipsin ja juoda puolikkaan siiderin, sitten piti päästä jo unille.

Kaikesta väsymyksestä huolimatta nautittiin kovasti mökkeilystä. Tämä olikin ainut suunniteltu mökkireissu tälle kesälle ja voi olla, että uuden talon myötä ei paljon mökille enää ehditä. Edessä on nimittäin pihan laittamista ja talokin pitäisi maalata, joten hommaa riittää.Just nyt me vietetään täällä Lakan kanssa kaksin rauhallista lomapäivää. Laitoin matot lattialle ensimmäistä kertaa sitten koiran kotiin saapumisen ja kyttään tässä samalla, että miten tää elämä mattojen kanssa taas lähtee sujumaan. Arkista touhua, vaikka ollaankin lomalla :) Illalla onneks saadaan pieniä vieraita ihan yökylään. Sitä varten laitoinkin jo eilen vierashuoneen valmiiksi. Käytiin siskon kanssa pienellä shoppailureissulla ja löytyihän sitä kotiin vaikka mitä tarpeellista. Tällä viikolla on muutenkin tavoitteena metsästää muutama puuttuva juttu ja ehkäpä joku ilta jaksetaan suunnitella yhdessä meidän tulevaa työhuonetta. Se on vielä tänään sen oven takana, mitä ei aukaista ;)

Tätä kirjoitellessa mietinkin, että vasta kolme kesää sitten olin samoissa puuhissa sen mun rivitalon asuntoni kanssa. Muistan silloin miten mukavalta se kaikki tuntui. En olis silloin arvannut, että ei kulu kovinkaan montaa vuotta, että saan jo uudestaan miettiä sisustusta. Hyvin me sielläkin kyllä viihdyttiin, vaikka taidettiinkin olla tuttavapiirin ainoa pariskunta, joka asui pienessä yksiössä. Ehkä se oli tuo koira, joka sai meidät harkitsemaan isompaa kotia, vaikka tuo nyt mahtuis oleilemaan tyytyväisenä hyvinkin pienessä tilassa.
Mukavaa alkanutta viikkoa teille ja kiitos tosi paljon onnitteluista. Ollaan kyllä todella onnellisia tänä päivänä siitä, että päästiin muuttamaan ja nauttimaan siitä, että on tilaa. Vaikka sitä tilaa ei ihan kamalasti tarvitsisi on silti jotenkin mukavaa, että kodissaan voi kulkea ja elää ihan normaalisti ilman, että jokainen paikka pursuisi tavaraa ja toinen olisi aina siinä metrin läheisyydellä :) Tosin viihdyn minä siinäkin, mutta niinä iltoina kun mua nukuttaa ja häntä ei, on aika ihanaa voida sulkea makuuhuoneen ovi ja nukahtaa..

Nyt takaisin terassille. Lakka siellä odottelee mua ja miettii, että miks tulin sisälle, kun aurinko ulkona paistaaa.

Ruut


2 kommenttia

  1. Aurinkoiset terveiset Länsi rannikolta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Täälläkin nautitaan ihanista helteistä ja makoillaan paljon terassilla :)

    VastaaPoista