Hellepäivä mökillä


Mittarin näyttäessa 34 astetta alkaa mökkeily kuulostaa ihan hyvältä vaihtoehdolta. Aamulla yritettin kyllä äitini kanssa käydä vähän shoppailemassa, mutta aika nopeasti todettiin, että liian kuuma päivä siihen. Lähdettiin sitten Lakan kanssa pienelle lomalle lapsuuteni maisemiin.

Mökille on aina mukava tulla. Järvivesi ei nyt välttämättä kovin viilentänyt, mutta kyllä siellä aika pitkään viihdyin. Lakkakin ui elämänsä ensimmäistä kertaa, eikä olisi millään halunut lähteä pois mökiltä.Näissä maisemissa toivon nyt saavani muutaman päivän viettää ja ainakin toistaseks tuntuu, että me pärjätään ihan hyvin. Toki kotiin tulee ihan välitön ikävä heti kun oven sulkee, mutta kyllä siellä kotonakin ehtii sitten taas olla. Mikäs sen ihanampaa kuin että on joku paikka, mihin on ihana palata.


Nyt nautitaan auringosta. Muistetaan myös suojautua siltä. Kävin itsekin tänään taas täydentämässä jo huvenneita aurinkorasvavarastoja. Kyllä Suomessakin on näköjään välillä lämmintä. Oon edelleen ehkä enemmän sellainen talvi-ihminen, mutta en voi kieltää, etten tästäkin nauttis.

Mukavaa iltaa sinne teille. Me jatketaan "mummon" kyttäämistä. Siellä se viilettää joka paikassa ja Lakkaa nukuttaa niin, että sen silmiin sattuu, mutta ei voi nukahtaa, kun pitää jatkaa tarkkailuja.

Ruut

Ei kommentteja