Tikkurilan Liitu


En tiedä onko mitään, mitä mun äiti ei ehtisi tehdä? Me tosiaan ostettiin se Tikkurilan Liitu- maali jo kuukausi sitten. Siellä se on ollut kaapissa siitä saakka, kunnes äiti tuli kylään yhtenä päivänä. Tarkoituksena oli maalata vaatekaapin toinen pääty, joka näkyy keittiöön päin. Se kun on ollut ihan hirveän näköinen jo lähes vuoden. Jäi jotenkin silloin remontin keskellä kokonaan kun en ihan heti osannut päättää, että mitä siihen haluan. Nyt se on sitten maalattu. Yksi kerros riitti ja maali levittyi tasaisesti. Eilen illalla jo taiteilin siihen sydämiä tuon toisen iloksi. Onhan se kiva, että on joku seinä viestien vaihtoon ja muutenkin sopii ihan kivasti muuhun asuntoon. 


Vaatekaappi on asunnon alkuperäinen. Itse vaihdoin siihen ovet. Ostin kyllä kahvatkin silloin aikoinaan, mutta sitten en halunnut niitä laittaa. Tykkäsin siitä, että se muistuttaa enemmän seinää kuin kaappia ja suoraan ulko-ovelta tullessa siihen ei kovin kiinnitä huomiota. Ovet saa auki hyvin ilman kahvojakin. Taas on yksi homma vähemmän tekemättä. Enää listat, keittiön viimeistely ja kylppärin muutama pikku juttu. Pihasta puhumattakaan. Miten ihmeessä joku jaksaa rakentaa talon, kun tällasen pikkusen asunnonkin kanssa tuntuu menevän aika kauan, että saa kaiken valmiiksi. 

Tänään pääseekin kuulemaan asuntojuttuja vielä vähän lisää, kun vuorossa on taloyhtiön kokous. Mukavaa torstaita sinne teille!

Ruut

2 kommenttia

  1. Tosi kiva! Meilläkin on eteisen kaapiston pääty maalattu liitutaulumaalilla ja tykkään kyllä kovasti. Se ei tosin näytä ihan yhtä siistiltä, sillä edelliset asukkaat olivat tapetoineet kaapin päädyn (juu, älä kysy miksi, ei voi ymmärtää), joten ei saatu tapettia kaapista mitenkään irti, vaan maalattiin tylysti sen päälle. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kyllä välillä huomaa ties millaista sisustusratkaisua ja ihan kaikkia ei voi ymmärtää, mutta toisaalta tapetointikin on varmasti ollut nopea tapa saada joku vähän epämiellyttävä pinta peittoon, eikä sitä siinä vaiheessa heti tuu mieleen, että entä jos sen joku päivä haluaiskin pois :) Liitutaulumaali on kyllä kätevä!!

      Poista