Tyynyillä joulutunnelmaa

Täällä on herätty jo ajoissa siivoamaan ja oikeastaan olin jo ennen yhdeksää saanut koko asunnon siistiksi ja vielä tehtyä sellaisen vähän perusteellisemman siivouksen. Siistiä kotia on sitten taas mieluisampi laitella. Muutaman joulujutun kaivoin jo esiin ja vanhat joulukuun sisustuslehdet. Ehkä niistä taas jotain vinkkejä löytyy tälle joululle. Vanhoja lehtiä tulee aina selailtua vuodesta toiseen ja olenkin ne itselleni mieluisimmat säästänyt. Joulujutut kun tuntuvat muutenkin olevan sellaisia, että niissä aika ja vanhat tutut jutut/perinteet saavat näkyä. Kyllä sitä lapsuudestakin muistaa ne tietyt koristeet, jotka otettiin esille vuodesta toiseen. 

Petteri-tyyny on tilattu Ellokselta muutama vuosi sitten. On tavallaan huomaamaton ja simppeli, mutta sitten siinä on kumminkin sitä jotain, josta tykkään. Tyynyn toisella puolella Petteri Punakuonon sanat, joten jos poron silmät alkavat ahdistaa on tyyny helppo kääntää. Tyynyjähän täällä on karsittu aikamoinen määrä tuon toisen pyynnöstä, mutta onneksi tyynyliinoja voi kätevästi vaihdella niiden muutaman tyynyn päälle, jotka esillä ovat. Vai voiko yhdeksää tyynyä sanoa muutamaksi? :) Tyynyliinoja vaihtelemalla saa kyllä ehkä kätevämmin muutettua kodin tunnelmaa ja jo muutamaa vaihtamalla koko huone näyttää taas aivan uudenlaiselta. 

Mites te, joko alkaa koti olla joulutunnelmissa vai vieläkö odottelette lähemmäs joulua? Tuntuuhan se aika hurjalta ajatukselta, että aatto on jo reilun kuukauden päästä!

Mukavaa ja näköjään aika harmaata tiistaita sinne teille.

Ruut

4 kommenttia

 1. Meillä on toi sama tyynynpäällinen ja se on kyllä ehdoton jouluntuoja :) Voisikin kaivella sen viikonloppuna esiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös luulen, että tää on sellanen aika ajaton tyynyvalinta, että käy monenlaiseen sisustukseen ja moneen jouluun :)

   Poista
 2. Juuri eilen kaivoin jouluisempia tai paremminkin talvisempia tyynynpäällisiä esille. Jos saisi viikonloppuna vaihdettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin muut joulujutut taidetaan jättää suosiolla ensi viikkoon. Kerrankin maltan odottaa joulukuuta ;)

   Poista