Tän viikon jutut

Heippa taas!

Puhelin täyttyy tasaisesti kaikenlaisista kuvista. Selailen niitä aika usein läpi, joten tässä teille taas uusimmat. Näin entisenä opettaja ihmisenä käyn nää tietysti järjestyksessä läpi ;) 

sunnuntaina olin ystävän vauvakutsuilla. paljon naisia, naistenjuttuja ja hyvää ruokaa. en muista milloin viimeksi olisin syöny hyviä juustoja, joten ne kyllä maistu! 


maanantain vietin lähes kokonaan ystävän luona kyläillen. ehdittiin aika monta juttua siinä hänen pehmeällä sohvallaan rupatella. kuka muuten tunnistaa sohvatyynyt ;) kiitos Tiia seurasta <3 

yks päivä olin siskon mukana kauppareissulla. A halus välttämättä, että otan kuvan hänestä joulukoristeiden vieressä. taitaa hänkin tykätä muistella tapahtumia kuvien kautta. 

kotoinen minä. taidan olla sellanen aika leppoinen tyyppi näin kotioloissa. nyt tosin lähiaikoina vähän väsynyt ja toisen tullessa kotiin oon ehtiny kehitellä täällä päässäni vaikka minkälaista huolta ja murhetta :) tukka on muuten kasvanu ihan hirveetä vauhtia kun vertaa johonkin viime vuoden kuviin. 

mun saamat ruusut on ihastuttanu koko tän viikon ja niitä aina aamulla nuuhkin. onnellinen minä, onnellinen hän. niitä joulutorttuja tuli taas tehtyä ;)

viime vuonna tähän aikaan näytti jo aika jouluiselta. nyt on sisustuskin vähän muuttunu, joten edelleen mietin mihin ihmeessä sen kuusen laittaisin. 

mun hyasintti on alkanu kasvamaan ja siitä tuli violetti.. se on muuten ehkä ainut sävy, mikä ei ihan niin mieluinen oo..

oon siivonnu ihan joka päivä. ollaan kovia sotkemaan ;) 

kynttilöitä on tullu polteltua ja nytkin vaikka on vasta aamupäivä oon niitä sytyttäny ympäri asuntoa. pimeää on ollut. 

Tässä ne tais olla ne viikon "tärkeimmät". Nyt ollaan onneks taas jo torstaissa menossa. Tiiän, että en oo ihan ainut, joka on vähän väsynyt tähän pimeyteen. Just tuli viesti puhelimeen, että illalla lähdetään lenkille, vaikka satais mitä. Tuo toinenkin haluaa päästä tästä väsymyksestä eroon ja parastahan on, että yritetään yhdessä siihen ne keinot löytää.

Mukavaa torstaita myös sinne!

Ruut
2 kommenttia

  1. Hih, aika monta juttua ja aika moni tais jäädä keskenkin :D Tervetuloa vaan taas tänne köllimään, anytime <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tulen varmasti ;) jäi tuota juttua sen verran vielä seuraaviinkin kertoihin.. vieläkin hihittelen sun jutuille :)

      Poista