Ihana/kamala marraskuu


Marraskuu on tuonut mukanaan monenlaista. Ystävien kanssa kahvittelua, äitin kanssa shoppailua, tohtoria, siskon luona oleilua, kotihommia, aikaisia aamuja, monta jaksoa Silta- sarjaa ja ihan hirveästi muita ohjelmia, lämpimiä vaatteita.. Monenlaista on mahtunut näihin päiviin. Ollaan täällä kotona todettu yhdessä, että kyllä me vaan oltiin paljon pirteämpiä silloin lokakuussa ja ulkoiltiinkin jotenkin enemmän. Salaa ollaan haaveiltu aurinkorannoista ja lämmöstä. Miten yksi kuukausi voikin tuntua jotenkin niin pimeältä? 


Just sen takia halusin ajoittaa tämän meidän pienen loman marraskuulle, vaikka alunperin mietittiin, että vasta joskus seuraavana vuonna. Oltiin reissussa vaan yksi yö, joten olihan se otettava siitä kaikki irti. Varasin meille Saimaan rannalta Holiday Clubin sviitin ja aika hieno huone olikin. Lauantaina lähdettiin aamupalan jälkeen ajelemaan ja vietettiin muutama tunti Lappeenrannassa linnoitusta ihmetellen ja muuten päivä kuluikin hotellissa. Halusin huoneen ammeella, koska sellaista ei kotoa löydy. Saunomaan ehditään jo muutenkin ihan tarpeeksi. Voitte arvata, että olin aika ryppyinen, kun muutaman kerran tuli kylvettyä. Päätettiin sitten tilata ruokaa suoraan huoneeseen, koska musta ei olis enää kovin edustuskelpoista saanut illaks ;) Palvelu hotellissa oli kyllä todella hyvä ja vaikka ei nyt ihmeemmin aluetta ehditty kiertää niin kivalta vaikutti ja menisin kyllä ehdottomasti uudestaankin! Pehmeät tyynyt ja peitot ja hotellin aamupala on kyllä sellaisia juttuja, joita aina odottaa, eikä tarvinnut niiden suhteen pettyä, päinvastoin. Sunnuntaina suunnattiin nokka kohti Imatran keskustaa. Lappeenranta ja Imatra olivat itselleni aika vieraita paikkoja, mutta näin lokakuussa oli kyllä ihan mukava molemmissa kierrellä. Ei voi sanoa, että kovin tungosta olis ollut :) Jos ei muuta niin nyt ainakin riittää taas muisteltavaa vähäks aikaa. Kyllä se matkailu vaan virkistää. 

Nyt pitää sitten keksiä taas muita konsteja väsymyksen torjumiseen tai sitten vaan olla rauhassa väsynyt. Tänään vaihdoin siivouspäivän suosiolla käpertymällä vilttiin telkkarin eteen. Ehtii sitä siivota huomennakin.. 

 Mukavaa tätä viikkoa!

Ruut

2 kommenttia