Pelottavia juttujaTaas se kävi se, että löysin kirjahyllystäni kirjan, jota en meinaa malttaa käsistäni laskea. Eilinen päivä kului aina välillä lukien ja tänäänkin olen yrittänyt aina jossain välissä kirjan aukaista. No, on tänään ehditty jo käydä kiertämässä ystävän kanssa perinteinen 3km lenkki ja paistaa muutama pellillinen joulutorttuja. Ulkona satelee hiljalleen lunta ja tuntuu jotenkin erityisen mukavalta sytyttää kynttilöitä ja lukea kirjaa. Meillä nimittäin tuo toinen sytyttelee sen verran monta lamppua palamaan tultuaan kotiin, että tää on tällainen oma pieni tunnelmallinen hetki tässä päivisin ;) 

Tykkään välillä lukea tällaisia tavallaan jänniä kirjoja tai oikeastaan aika useinkin. Viimeisin erityisen koukuttava oli Nainen Junassa, joka olis nyt elokuvissakin. Toisaalta kyllä katsellaan välillä kauhuleffojakin. Aika harvoin nämä elokuvat tai kirjat uniin tulevat ja enemmän edelleen jännitän katsoessa jääkiekkoa tai pelatessa jotain. Eikä mun toisaalta tarvitse enää nukkua valot päällä, kun tuo toinen on tuossa turvana. Nyt kun näistä peloista aloitin puhumaan, niin kyllä se pimeä taitaa olla edelleen se pahin. En tiedä lähtisinkö mistään hinnasta yksin pimeään metsään. Onhan tää vähän ristiriitaista, kun kotona taas viihdyn välillä liiankin pimeässä ;) Mites te, onko siellä kauhuleffojen tms ystäviä? 


Nyt vielä hetkeksi kirjan pariin ja sitten pizzaa uuniin. Lupasin tehdä jotain hyvää illaksi saunan jälkeen ja tällasena kätevänä "emäntänä" täällä on taas herkkuja koti täynnä toisen tullessa töistä ;) ja siis oikeasti mähän hyödyn tästä myös ite, koska minä se suurempi herkuttelija tässä taloudessa olen. No, kunhan kirjottelen tänne mitä mieleen tulee ja toisaalta oon aina ollu sitä mieltä, että kyllä niistä kivoista jutuistakin saa olla iloinen ja sen saa näyttää. Mulle se on just nyt koti-ilta yhdessä. 

Ei yhtään pelottava juttu se. Muita pelotuksia on siis ne ampiaiset, ukkonen, myrskyisällä säällä soutelu, karhut.. 

Mukavaa keskiviikkoa!


Ruut

Ei kommentteja