Världens BästaPerjantai ja viikonloppu alkamassa. Tätä viikonloppua onkin odotettu. Meillä on tiedossa pikkuinen reissu ihan vaan kaksin ja oon varannu meille aika kivan hotelliyön. Saadaan toivottavasti viettää muutama päivä rauhallisesti oleillen. Nyt viikonloppuna on myös isänpäivä ja oonkin onnellinen, että muut sisarukset taitaa suunnata katsomaan sitä meidän omaa iskää, joten seuraa hänelle riittää, vaikka itse olenkin muualla. 


Mun iskä. 

En oo koskaan tavannu ketään muuta, joka tekis niin paljon töitä, kun mun isä. Metsä, puiden tuoksu ja rekka-autot tuo mieleen isäni (ehkä niistä autojutuista on jotain tarttunu omaankin päähän, kun tuo toinen aina hämmästyy mun autotietämystä ja kerrankin pysähty hetkeks meidän kävelyreissulla, kun mun rekkasanasto oli niin vaikuttava ;) Kaikesta huolimatta, vaikka iskä tekee paljon töitä, en oo tainnu kovin usein kuulla, että se töihin meneminen olis jotenkin epämiellyttävää. 

Vapaalla ollessaan hän on taitava olemaan. Musiikki ja kirjat kuuluvat iskän elämään. Välillä levysoitin soi hyvinkin kovaa (kunnes äiti käy hiljentämässä sitä) ja välillä hän soittaa itse. Hän on taitava rumpali. Kahvia kuluu valtavat määrät, samoin lakuja ja salmiakkia on hyvä löytyä kaapista. Sukulaisille ja ystäville tuntuu olevan aina aikaa, jos ei muuten niin puhelin ainakin soi usein ja siihen vastataan lähes aina. Oma perhe on myös tärkeä ja usein tuntuu, että iskä toivois meidän kaikkien vielä asuvan kotona tai ainakin jossain lähimaastossa. Mun isä on isä neljälle jo aikuiselle lapselle ja pappa kolmelle pojalle ja silti vielä aika nuori. 

Lempeä, luotettava, rauhallinen ja ystävällinen. Sitä hän on. Jaksaa auttaa aina kun joku meistä apua tarvitsee ja vaikka on usein poissa niin silti jossain siellä tavoitettavissa. Ehdottomasti maailman paras iskä. Hyvää alkanutta viikonloppua jokaiselle ja onnea omalle isälle. 

<3 

Ruut

4 kommenttia

 1. Ihana postaus <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Koskettava ja ihana postaus! <3 Oma isänä lähti liian varhain, vielä olisi ollut paljon näkemistä. Onneksi tätä nykyä saamme viettää isänpäivää omalla pienellä perheellämme. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina <3 Onneksi on oma pieni perhe. Toivottavasti päivä on ollut ihana.

   Poista