herkkä iho ja jotain uutta meikkipussiin


Pitkästä aikaa kauneusjuttuja ihan jo sen takia, että tää nainen on saanu nauttia aamupäivällä ihanasta kasvohoidosta. Kasvohoidot on ollu mulle sellaista pientä (tai oikeastaan tosi suurta) luksusta. Jos pitää miettiä meneekö kampaajalle vai kasvohoitoon niin valitsen lähes aina sen kampaajan. Tosin sitäkään en oo valinnu kohta vuoteen ja hiukset on mitä on. Vähän on lohduttanu ystävien sanat, että ne on kasvanu ja ei kuulema ainakaan kovin kamalalta näytä.. 

Sain nyt kesällä mieheltä syntymäpäivälahjaksi lahjakortin kauneushoitolaan ja kauan mietin, että missä vaiheessa sen haluan käyttää. Edellisestä kasvohoidosta oli mennyt jo aika monta vuotta (6!). Hoitona oli kivuton ihonpuhdistus. Ehkä tuo toinen ajatteli, että kipuja on ollu jo tässä sairasloman aikana ihan tarpeeks ja olin mä tainnu jossain vaiheessa mainitakin, että olispa tuollainen kiva. Olin kyllä äärettömän onnellinen, että se oli jäänyt hänelle mieleen ja en olis voinu parempaa lahjaa toivoa. Hoito sisälsi alkupuhdistuksen, utraääni kuorinnan ja puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen levityksen. Ihan ekaa kertaa olin tuollaisessa utraäänellä tehtävässä puhdistuksessa ja olihan se aika miellyttävä. Helpotti tosin myös kuulla, että pienestä kuivuudesta huolimatta ei oma iho kovin suurempia puhdistuksia edes olis tarvinnut, joten ehkä voisin mennä tällaiseen joskus uudestaankin. 


Sain siinä samalla monenlaisia vinkkejä juuri omaa ihoani ajatellen. Ihoni kun on aina ollut hieman haastava. Ei kovin näppyinen, mutta välillä kuiva ja nyt iän karttuessa aika herkkä. Päiväkodin pihassa pakkasilla seisoessa iho reagoi kovasti. Samoin joskus matkoilla paahtavassa auringossa. Nyt olen onneksi hiljalleen löytänyt oikeat voiteet yms ja ihonhoito on ollut helpompaa. Onnellisia ovat he, joilla ei ikinä ihon kanssa mitään ongelmia ole ollut. Sain samalla myös pienen purkin silmänympärysvoidetta testattavaksi. Itse kun en ole vieläkään löytänyt voidetta, joka ei ärsyttäisi silmiäni ja sitä olen harmitellut jo niin monta vuotta. No, ehkä ne pienet juonteet vaan kertoo siitä, että kivaa on ollu ;) Ja niistä vinkeistä jäi päällimmäisenä mieleen, että saunaan voi ihan hyvin laittaa kasvoihin rasvaa, ettei iho ärsyynny liikaa kuumasta. Ehkä uskallan tätä koittaa joku kerta, kun täällä tykätään saunoa vähän ehkä jo liikaakin. 

 Tuolla kauneushoitolassa olisi ollut kyllä vaikka mitä ihania voiteita yms. Kotiin ostin vain tuollaisen Konjac-sienen. En tiedä onko teille tuttu? Itse olin joskus sanan kuullut, mutta en aiemmin ollut edes nähnyt, miltä sieni näyttää. Kovasti odotan, että pääsen joku päivä sitä kokeilemaan. Muita kauneuteen liittyviä hankintoja onkin sitten ollut yllättävän vähän. Lumenen päivävoide loppuneen tilalle ja silmämeikin pohjustusvoide. Noista jälkimmäinen on osoittautunut jo muutaman kerran jälkeen todella hyväksi. 

Kyllähän sitä kaupoissa olisi vaikka mitä kivaa ostettavaa ja vietinkin yksi aamu meikkiosastolla reilun tunnin. Teen tätä usein jos lähden aamulla toisen mukaan ja kahdeksalta ei ole muut kaupat vielä auenneet. Ehkä ne siellä kaupassa jo tietää, että tuo on taas se joka ei ihan heti tuolta osastolta poistu ;) Ehkä pitäis joskus myös ostaa jotain ihan vaan jo siks, että aina siellä pyörin. 


Tänään ei oikeastaan enää muita juttuja. Mielessä jo viikonloppu ja sen suunnitelmat. Mukavaa loppuviikkoa sinne teille myös. Muistakaa muuten käydä ensi viikolla katsomassa blogia. Yritän saada yhden yhteistyöjutun siihen mennessä valmiiksi ja ehkä teille lukijoille samalla pientä arvontaa ;) 

Ruut

2 kommenttia

  1. Lumenen tuotteita käytän myös itse.Ja ihon hoitaminen on tärkeää mulla myös,kun on pintakuiva iho (talvet ihan kamalia).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen tuotteet on kyllä mielestäni tosi hyviä. Hinta ei kovin paha ja toimivat ainakin omalle iholleni. Tuntuu, että tältä merkiltä olisi tullut vaikka mitä kivaa ja joskus tekisi mieli kokeilla heidän muitakin uutuuksiaan!!

      Poista