pienet magneetit

Niin se viikonloppu taas meni ja mukavasti menikin. Perjantaina pääsin tutustumaan eskariin missä A käy. Halusi esitellä minulle koko rakennuksen. Aloitettiin siitä, mihin reppu jätetään ja kierros päättyi vessaan, jossa minulle muistutettiin, että kädet pitää pestä ja paperi heittää roskikseen. Muutenkin open opit tuntuivat olevan hyvin hallussa ja aika tunnollisesti piti tämänkin tätin niitä lyhyen vierailun aikana noudattaa ;) Ilta vietettiin ystävien kanssa puistossa Semmareiden keikalla, jonka jälkeen kaivettiin viltti ja eväät esiin. Siinä hämärtyvässä kesäyössä tunti vierähti nopeasti jutellen ja oleillen. Lauantaina käytiin huvipuistossa ja eilen saatiin vielä nuo pienet meille leffailtaan. Monenlaisia tapaamisia ja jonkin verran myös ihan vaan kahdestaan oleilua. Tykkäsin kyllä kovasti.

Sitten sisustukseen. 
Meillä on hiljalleen kertynyt jääkaapin oveen kaikenlaisia tärkeitä valokuvia ja muutama kortti omilta ja ystävien matkoilta. Lisäksi jääkaapin ovessa usein roikkuu ties mitä lappuja ja lottokuponkeja. Magneeteista on ollut vähän pula, etenkin sellasista kivoista. En niitä ole tarkoituksella etsinyt, mutta yhtenä iltana Valkoisen Lautturin verkkokauppaa selaillessa nämä näin. 


Tuokio magneettisetti on suunniteltu ja valmistettu Suomessa vaneristen korujen leikkuuylijäämästä. Pakkauksessa yhteensä viisi koivuvanerista valmistettua magneettia. Juuri sopivan kokoisia pitämään kuvat paikallaan. Jopa mieskin ne huomasi yhtenä iltana kun oli keittiössä. Meillä kun minä lähinnä sisustelen ja mies auttelee, jos jotain apua tarvitsen. Usein luulen, että hän ei edes huomaa minkään muuttuneen, joskus sitten oikein yllätyn, kun niin käy. Eilen tosin kuulin pientä hyväntuulista hymähtelyä aiheesta naiset ja sisustus. Meille oli tulossa uusi sohvapöytä ja sitä raahattiin tänne. Sillä aikaa kun hän meni varastoon katsomaan tilaa vanhalle pöydälle ehdin jo päättää, että en haluakaan tuota uutta vaan vanha on sittenkin parempi. Näin meillä. Kovasti haluaisin uskoa, etten ole ainut nainen joka joskus muuttaa mieltään sisustuksen suhteen :) 


Se näistä sisustusjutuista taas tällä kertaa. Nyt ajatukset kohti alkanutta viikkoa. Aika mukavia juttuja tiedossa onneksi, joten jospa tästä ihan hyvä viikko tulisi. Ainakin se alkoi hyvinkin aurinkoisesti ja sen verran kuumasti paistaa aurinko tänne sisälle, että ehkä on parempi siirtyä ulos. 


Mukavaa alkanutta viikkoa sinne ihan jokaiselle!


Ruut

2 kommenttia

  1. Kauniit magneetit. Täytyykin tutustua Tuokion valikoimaan paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin itsekin katsomassa tämän postauksen jälkeen, että mitä kaikkea muuta sieltä löytyykään ja olispa löytyny vaikka mitä :)

      Poista