kaikkea hyvää
Viikonloppu on ollut aika mukava jo tähän mennessä ja nyt mennään vasta lauantaissa ja aamupäivässä. Eilinen vietettiin siskon ja lasten kanssa Kuopiossa pienen pojan synttärijuhlissa, joissa tarjoiluun oli panostettu ja ruokaa oli aikuisille ja vauvoille ja kaikille siitä väliltä. Muutenkin oli ihan mahtavat juhlat ulkona. Aurinko paistoi ja istuttiin vilteillä, pelailtiin pelejä. Tädin kultamuru täytti vuoden ja juhli sitä yli 40 ihmisen voimin :) Samalla reissulla käytiin Matkuksessa. En shoppaillut oikeastaan mitään, mutta join sitäkin paremman smoothien Jungle Juice Barissa, että tuli ihan hirveä himo niihin. Olin oikeastaan ostamassa suklaata, mutta sisko otti smoothien ja en vaan voinut itse mässäillä siinä vieressä. Tämä olikin elämäni toinen smoothie. Vielä vuosi sitten ne vaan jotenkin etoivat. Toimisipa tämä vielä joskus vaikka appelsiinin kohdalla. Suklaakakkuja ja unelmatorttuja kun ei ole ehkä niin välttämätöntä alas saada ;)

Sitten vähän toisenlaisiin ruokailuihin. Torstaina nautittiin iltapala ulkona. Kuunneltiin laineiden liplatusta ja nautittiin auringosta. Voisi sanoa, että oli jopa hieman romanttinen tunnelma, vähän kun olisi treffeillä ollut. Ainakin mun mielestä. Epäilen, että toinen mietti jotain kalajuttuja :D Hyvää oli silti ja mun päivällä leipomat korvapuustitkin tekivät hyvin kauppansa. Itse pannullinen kahvia oli taas sen verran huono idea, että seuraavan yön unet jäi kolmeen tuntiin. En tiiä missä vaiheessa kahvi on alkanu valvottaa mua. Kamalasti muutoksia tässä naisessa näissä ruokajutuissa näköjään :) 

Nyt kumminkin mielessä jo tän viikonlopun ruokailut ja mä haaveilen salaa (tai ääneen) grillin herkuista. Saa nähdä toteutuuko mun haaveet.. 

Maukasta viikonloppua myös teille!!

Ruut
8 kommenttia

 1. Anonyymi8/05/2017

  Ihania kuvia ❤️Mukavaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) viikonloppu oli kyllä oikein mukava :)

   Poista
 2. Ihania tunnelmallisia kuvia!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia. Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista