Mökillä
Niinhän siinä kävi, että taas tuli kaikkea muuta ja blogia ei ehtinyt päivittää. Harmitti, kun ehdin jo puhumaan tulevasta yhteistyöstä ja pienestä arvonnasta. No, se on tulossa nyt torstaina. Vaati hieman pidemmän hetken ja meidän siirryttyä jo torstaina mökille oli pakko vaan luovuttaa ja todeta, että mökillä on omat juttunsa ja kotona taas sitten aikaa olla koneella. 

Me tosiaan lähdettiin viime torstaina mökkeilemään ja vietettiinkin mökillä koko viikonloppu. Käytiin markkinoilla, poimittiin mustikoita, nähtiin mun lapsuudenystävää, saatiin nauttia ihana aamupala ja päivällinen toisten valmistamana, pelattiin frisbeegolfia, saunottiin, otettiin päikkäreitä ja suurimmaksi osaksi vaan luettiin. Löysin paikallisesta kirjakaupasta tuon Avioliittosimulaattorin ja oli sen verran koukuttava, ettei meinannut malttaa lopettaa lukemista. Mies löysi myös kirjan kirpputorilta, joten sateiset mökkipäivät kuluivat meillä aika hiljaisissa tunnelmissa ;) Lisäksi tuo lukeminen tuntuu taas sen verran mukavalta, että oli eilen kaupungissa ollessa pakko poiketa kirjaston kautta hakemassa lisää luettavaa. 

Ehkä ensimmäistä kertaa kesän jälkeen tuntui oikeasti siltä, että syksy on tullut, mutta eipä se haittaa. Takana aika ihana kesä ja mielessä monta mukavaa muistoa. 

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa sinne jokaiselle. 

Ruut

2 kommenttia

 1. Me olimme myös viikonloppuna mökillä. Koneen otin kyllä mukaan, mutta en sitä siellä aukaissut. :)
  Mökkeily on ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ainakin toivotaan, että noita mökkireissuja tulis vielä vaikka kesä nyt sitten virallisesti loppuiskin :) ja mökillä on just parasta se, että voi tehdä niitä juttuja, mitä oikeasti haluaa.

   Poista