Lisää Marimekkoa kotiin


Aamupalaksi irtokarkkeja ja monta kuppia kahvia. Eilen vähän kiinalaista ruokaa ja lasi viiniä. Monta lenkkiä raikkaassa ulkoilmassa ja hetken kiertelyä kaupungilla. Sellainen on ollut meidän viikonloppu tähän saakka. Tuosta kaupungilla kiertelystä tuloksena toin kotiin muutaman uuden pienen jutun. Oon niin nauttinut siitä, että vihdoinkin on koti, jossa on tilaa kaikenlaisille pienille kipoille, kynttilöille yms.


Sain kesällä syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Marimekkoon ja just eilen olin onnellinen, että en ollut sitä vielä ehtinyt käyttää. Huomasin, että liikkeeseen oli tullut vaikka mitä ihanaa. Alkujaan olin päättänyt, että ostan lautasen, koska niitä on vain viisi ja monesti sitä kuudetta kaipailee, jos tulee vieraita kylään. Kuppeja taas taitaa olla jo se 10 kpl. Tuon kuvassa näkyvän pikkuisen Mini-maljakon nähtyäni tiesin, että tämän ostan. Jotenkin se oli niin söpö ja samalla taas sellainen, mitä en varmasti raaskisi itse ostaa. Mies totesi kotona, että on pienin maljakko, mitä hän on koskaan nähnyt ja niin se taitaa olla minullakin, nimensä mukainen. Oiva/Svaale-kulhon näin nyt ensimmäistä kertaa ja se oli niin kaunis, että sen halusin ostaa. Meillä koira syö aika usein näistä tämän kokoisista Marimekon kulhoista ja onhan niihin kätevä laittaa vaikka mitä. Tosin tämän kirjoitettuani mun kaverit ei ehkä enää koskaan ota herkkuja näistä. Siskokin oli kauhuissaan kun olin heillä antamassa ruokaa koiralle jostain Marimekon kiposta. Meidän koira syö kauniisti ;)


En voi taaskaan väittää, ettei joskus pienet ostokset tekis onnelliseks. Uskon, että näistä on iloa pitkäksi aikaa. Tänäänkin oon aika monta kertaa näitä ihaillu. Tähän loppuun vielä muutama tuote, mitä katselin myös. Ihania ovat kaikki.

Oiva/Svaale Koppa
Oiva-puulautanen
Svaale-leikkuulauta
Tasaraita-leikkuulauta

Samalla kun tätä kirjoitain tuhisee mun vieressä nuo kaks, koira ja mies. Niillä on päiväuniaika ja mulla hetken rauha ajatella ihania kuppeja ja kippoja. Huomenna se on taas maanantaina ja ajatukset on jossain ihan muualla. Mukavaa sunnuntaita sinne teille ja ottakaahan tekin tämä päivä niin rauhallisesti kuin vaan pystytte.

Ruut

4 kommenttia

 1. Mukavia hankintoja olet tehnyt. Marimekko on aina niin ajattoman tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Meinasin jo unohtaa saamani lahjakortin, joten hyvä, että tuli mentyä kaupungille :)

   Poista
 2. Onpa kaunis maljakko! Hienon värinen. Ihanaa viikon alkua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ja niin pikkuinen, sopii oikeasti ihan mihin vain!! Uskon, että maljakosta riittää iloa pitkäksi aikaa!!

   Poista