Tauluja kotiin BGA Nordicilta

Postaus toteutettu yhteistyössä BGA Nordicin kanssa. 

Mukavaa torstaita ja tervetuloa meidän jo hieman pimeään pieneen pesäämme. Päivät ovat olleet hyvin sateisia ja kovasti tekee jo mieli kaivaa kynttilät esiin valoa ja lämpöä kotiin tuomaan. Toisaalta täällä kyllä nautitaan tästä hämäryydestä. Tulee jotenkin mukavan rauhaisa olo ja tekee mieli kaivaa villasukat kaapista ja tassutella hiljaa ympäri asuntoa. Näin syksyn tullessa sitä alkaa kyllä viettämään enemmän aikaa sisällä ja ainakin itse olen huomannut, että sisustusjutut ovat taas olleet mielessä. Kovin suuria muutoksia en kaipaa, mutta muistatte varmasti minun tuskailuni meidän taulujen suhteen. Inspiroivat tekstit ovat kivoja, mutta huomasin, että meillä ei kovin monia muita tauluja ollut. Onneksi tähän alkaa hiljalleen tulla muutosta. Olin aika innoissani, kun BGA Nordicilta kyseltiin halukkuutta yhteistyöhön. 
Minulle tämä BGA Nordic oli ennestään täysin tuntematon. Kyseessä on perheyritys, jonka myymälöitä löytyy Ruotista. Tämä valokuvausliike keskittyy liikkuvaan kuvaan ja valokuvaukseen. Heidän verkkokauppansa toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Tavoitteena heillä on tarjota laaja tuotevalikoima jokaisen tyyliin ja makuun. Kehyksiä ja kuvia löytyy monenlaisia. Suosittelen tutustumaan heidän verkkokauppaansa, jos nyt ei Ruotsiin ole reissuja tiedossa. Mikä parasta, löydettyäsi itsellesi ihanan kuvan on siihen mahdollista teettää juuri sellaiset kehykset kuin haluaa. 

Ainakin itselleni juuri se kehyksien ostaminen on ollut aikaa vievää puuhaa ja olen usein joutunut käymään monta liikettä läpi ennen oikeanlaisten kehyksien löytymistä. BGA Nordicilta kehykset sai yhdessä julisteen kanssa mukaan tilaukseen, jotka tulivat kätevästi samassa paketissa. Näin taulut olivat heti valmiita seinälle kiinnitettäväksi. Kunhan vaan keksisin, että mihin ne laitan. Kuvia oli hieman hankala valita, koska kauniita vaihtoehtoja oli verkkokauppa pullollaan. 


Nyt kun sielläkin ehkä syksyn tullessa on innostuttu sisustusjutuista haluan yhdessä BGA Nordicin kanssa muistaa teitä lukijoitani. Olen teistä tosi onnellinen ja ihanaa, että osa teistä on ollut mukanani jo niin monia vuosia. Edellisen blogin jälkeen tähän uuteen siirtyessäni kun ajatukset olivat osaltaan ristiriitaiset, mutta päivääkään en ole sitä katunut, että tämän uuden blogin aloitin. Ehkä se oli niin, että siinä ensimmäisessä vähän katseltiin tätä touhua ja täällä sitä tehdään just siks kun siitä tykätään. Tää taitaa muuten olla tän bogin eka yhteistyö ja ei kyllä yhtään huono sellaiseks :) 

Jaossa olisi siis kaksi vapaavalintaista julistetta yhdelle teistä. Arvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla tähän postaukseen. Teille kirjautuneille lukijoilleni luvassa kaksi arpaa. Siitä sitten vaan julisteita katselemaan ;) Verkkokauppaan pääset tästä. Arvon voittajan 6.9 klo 21 jälkeen. Arpaonnea ihan jokaiselle. Olette tärkeitä. 

Ruut
9 kommenttia

 1. Anonyymi8/31/2017

  AIvan ihania julisteita! <3 Mukana yhdellä arvalla,
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Onpa kivoja!!kahdella arvalla mukana:-)

  VastaaPoista
 3. Minä, minä, minä haluan voittaa :) Mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva arvonta! Mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 5. Enpä ole tällaisesta nettikaupasta kuullut minäkään, mutta ihania julisteita siellä oli kun kävin tutustumassa. Ehdottomasti mukana arvonnassa (kahdella arvalla) :)

  VastaaPoista
 6. Ihania julisteita, ehdottomasti mukaan arvontaan! Ja siis kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 7. Mukana ehdottomasti! Uusi tuttavuus minullekin, täytyypä käydä kurkkaamassa verkkokaupan puolella :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi9/05/2017

  Ihania julisteita :-). Piristäisi kummasti :-). Mukana arvonnassa.JohannaV

  VastaaPoista
 9. Anonyymi9/05/2017

  Kivoja julisteita, tietäisin niille jo paikankin :) Yhdellä arvalla mukana.
  humppalulla (at) gmail.com

  VastaaPoista