Tämän päivän 8 juttua


Mitä...

teet juuri nyt? Istun koneella ja syön vähän välipalaa. Pieni hetki sisällä, että ehtii laittaa tiskikoneen pyörimään ja ottaa pyykit koneesta. Hetken tauko ennen pihahommia. 

on päälläsi? Valkoinen toppi ja harmaat collegehousut. Perinteinen asu kotona. Mies tulee yllättymään joku päivä kun palaan töihin, että mulla on muitakin vaatteita ;) 

ostit viimeksi kaupasta? Eilen käytiin illalla käppäilemässä ja samalla kaupassa ostamassa maitoa. Mietittiin miks nykyään ei tuoda maitoa ovelle sellaisissa lasipulloissa mitä elokuvissa näkyy. Meillä sille olis tarvetta, kun maito on aina loppu. Kahvia ostettiin myös. Ei ollu vielä ihan lopussa, mutta sanoin, että sellasta tilannetta ei saa tulla. Tais siellä korissa olla suklaalevykin. Meidän molempien teki mieli jotain hyvää. Eipä muuten edes avattu sitä levyä koko iltana..


olet tehnyt tänään? Aamulla katselin hetken yhtä sarjaa, jonka jälkeen aloin siivoamaan. Välillä tein ruokaa ja jatkoin siivoamista. Tänään oli siivottava myös vaatekaapista mun puoli. En osaa edelleenkään pitää sitä paria viikkoa pidempään siistinä. Ruokailun jälkeen ulos, jossa olenkin ollut aika monta tuntia. Surffailin netissä, otin aurinkoa ja keräsin marjoja. 

olet syönyt tänään? Aamupalaks palan ruisleipää ja kupin kahvia. Päivällä perunoita lihapullakastikkeella ja nyt välipalalla tein keräämistäni marjoista pirtelöä. 

päivän ohjelmaasi kuuluu? Siivouksen lisäks illalla sauna. En tykkää, että puhtaisiin lakanoihin mennään likaisena, joten pakotan tuon toisenkin siivouspäivänä saunaan. Ei se kyllä kai oo kovin epämiellyttävää. Ehkä käydään myös uimassa saunasta, kun vielä tarkenee. Pieni lenkki pitäis kans tehdä ja mä vähän haaveilin frisbeegolfista, mutta saa nähdä onko sen vuoro tänään vai joku toinen päivä. Ei siis kovin kummoisia suunnitelmia. 


on To do-listallasi? Pitäis miettiä pari juttua valmiiks tulevaa pientä reissua varten. Tällä viikolla on muutama tapaaminen, jotka pitää muistaa. Samoin kasvohoito. Lisäks tietysti tätä oman elämän säätämistä ja työjuttujen miettimistä. Laskujen maksamista. Kauluspaitojen silittämistä. Kaikenlaista. 

hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut? Aurinkoa on riittänyt ja se on saanu mut ulos, ehdottomasti hyvä asia. Toivotaan, että huonoilta jutuilta vältytään tää päivä.
  

Tiesin, että tästä päivästä oli tulossa aika tavallinen, mutta siitä huolimatta teki mieli kaivaa kamera esiin ja kirjoittaa jotain. Pitää itsensä virkeänä ja miettiä juttuja. Näin tämän jossain blogissa ja päätin, että teen kun vaikutti niin kivalta. Tällaista tänään. Ihan kiva tiistai. Kuvatkin siis tältä päivältä. Mites siellä? 


Ruut

5 kommenttia

  1. Olipa tosi kiva postaus! Kivoja asioita oli päivässäsi. Mukavaa iltaa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana :) ja musta taas tuntuu, että mun päivät on niin tylsiä toisten mielestä. Ehkä se on vaan sitä kun ei täällä kotona kovin paljoa tapahdu mitään..

      Poista
  2. Kotona parasta on juuri tuo että voi kulkea ihan vapaasti rennoissa vaatteissa eikä tarvitse turhaan "hienostella".
    Puhtaat lakanat on arjessa yksi ehdottomasti parhaita juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! En osais yhtään olla farkut jalassa kotona, vaikka sitten välillä mietinkin, että voisin ehkä vähän panostaa, mutta ehkä se riittää, että on puhdas ihminen ja vaatteet :) Puhtaat lakanat ja ensimmäinen yö niissä on kyllä aina jotenkin niin ihana tunne.

      Poista
  3. Multa meni nuo tekstit melkein kokonaan ohi, kun keskityin ihastelemaan noita lakanoita ja liljoja! :D Sä olet ihan mestari petaamaan houkuttelevan sängyn! Ja mulla on puutarha täynnä oransseja liljoja ja oranssi ei todellakaan kuulu mun lempiväreihin puutarhassa. Ilomielin vaihtaisen ne tuon värisiin ihanuuksiin. :)

    VastaaPoista