viikonloppuna kuuluu herkutella?
Viikonloppu vetelee viimeisiään, vaikka just nyt toivoisin siihen aika monta lisätuntia. Makaan täällä sängyssä ja kuume jatkaa nousuaan, vaikka kuinka toivoin, että hiljalleen voisi helpottaa. Vielä silti jaksan uskoa siihen, että huomenna olen työkunnossa. 

Takana kuumeesta huolimatta mukava viikonloppu. Perjantaina herkuteltiin pizzalla ja karkeilla ja eilen lähdettiin pitkästä aikaa keskustaan syömään. Ollaan oltu aiemminkin pienillä treffeillä American Dinerissa ja eipä se taaskaan pettänyt. Sieltä siirryttiinkin suoraan herkkujen pariin, kun päästiin juhlimaan siskoni poikaa. A:n elämässä olen saanut olla alusta saakka todella tiiviisti ja hän onkin varmasti yksi elämäni tärkeimmistä ihmisistä. Nyt jo kuusi vuotias ja en voisi ylpeämpi täti olla. Juhlat olivat juuri hänen näköisensä ja nam, mitä herkkuja siskoni oli taas pöytään tekaissut. 

Tämä päivä onkin mennyt sitten televisiota tuijotellen ja lepäillen. Päivän paras hetki liittyi tietenkin ruokaan. Eilen kaupassa huomattiin, että pakastealtaaseen oli tullut porkkanalaatikkoa ja hyllyltä löytyi myös pieniä kinkkuja. Otettiin sellainen pieni varaslähtö jouluun ruokaillen kynttilänvalossa ;) Kylläpä maistui hyvältä. 

Nyt sitten vaan peukut pystyyn, että tää tauti pian hellittää. Ehkä käperryn tiukemmin peittoon ja toivon, että tuo toinen jaksaa mulle tuoda jääkaapista vanukkaan :) Huomenna se on taas maanantai ja herkuttelu saa hetkeks unohtua. Ollaankohan ainoita, jotka tykkää viikonloppuisin vähän herkutella? Mukavaa ja leppoista sunnuntaita myös sinne teille. 

Ruut

10 kommenttia

 1. Eikä, kinkkua ja porkkanalaatikkoa :O!!! Mä kävelen kaupassa karkkihyllyn ohi nykyään kädet silmillä, sillä ei siellä nyt VIELÄ saa olla joulupukkisuklaita tarjolla ;)!

  Täälläkin viikonloppuihin kuuluu kyllä ehdottomasti herkuttelu: yleensä käydään jompanakumpana päivänä joko ulkona syömässä tai haetaan take awaytä ja iltaisin lasten mentyä nukkumaan otetaan lasit viiniä ja jotain hyvää siihen seuraksi. Ja perjantaisin pitää aina, AINA, saada sipsejä ja dippiä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muuten todella hyvä ateria :) Taidettiin viime vuonnakin ostaa heti tällainen satsi kun niitä kaupassa nähtiin. Viikonloppuna herkuttelu on kyllä ihan parasta!!

   Poista
 2. Voi kurja, jos tauti iskenyt. Minulla oli melkein neljä viikkoa flunssaa, eilen jo luulin, että joko tuli takaisin, kun kurkku oli yhtäkkiä mielettömän kipeä illalla. Nykyisin tuntuu, että taudit ovat lujassa parantua. Kuulostaa kuitenkin ihanalle viikonlopulle muuten siellä ruudun toisella puolella. Meillä on ollut myös synttäreitä ja valmistumisjuhlia. Ja kohta on syyslomaakin tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä taas jotain tosi sitkeää flunssaa liikkeellä ja tämä omanikin tuntuu olevan niin lujassa ja kaikenmaailman jälkitauteja toi tullessaan. Nyt on sitten lääkettä vähän kaikkeen, joten toivotaan, että näillä paranee. Syysloma katkaisee kylllä kivasti tätä syksyä, joten toivottavasti sait siitä nauttia!!

   Poista
 3. Ihana ja osuva otsikko. Todellakin viikonloppuna kuuluu ja on lupa herkutella. :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks aika moni näyttää olevan mun kanssa tästä asiasta samaa mieltä ;) Meillä se tosin joskus lipsahtaa vähän viikolle tuo herkuttelu myös :)

   Poista
 4. Niin se vaan on, että viikonloppuna tulee aina herkuteltua ja siihen on muka lupa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja täytyy sanoa, etten itsekään ihan heti muista viikonloppua, jolloin ei oltais jotain hyvää syöty :)

   Poista
 5. Viikonloppuna kuuluu todellakin herkutella! Meillä on vakiona perjantaisin irtokarkit niin lapsille kuin aikuisillekkin ja usein käydään viikonloppuna hampurilaisella tai tehdään itse pizzaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa just hyvältä. Meillä taitaa olla tuo perjantain pizza tai mitä nyt milloinkin mieli tekee ja lauantaisin karkkia pitää saada :)

   Poista