keskiviikon kollaasi

Kauniita syksyisiä kuvia koneella riittää vielä vaikka kuinka paljon. Voi miten ihana on ollut kuvailla luontoa just nyt. Tässä tämän päivän kuva ja samalla se saa olla kuvituksena tämän keskiviikon kollaasissa. 

En tiedä onko mun koneella toista yhtä hyvin tämän päivän olotilaa vastaavaa kuvaa, kuin tämä. Untuvaa. Olo on ihan tööt. Päivä kyllä oli kiva. Näitä päiviä varten on onneks mukavia postauksia mielessä ja tässä niitä yksi. 

Milloin viimeksi? 

Ilahduin..
Tänään kun töiden jälkeen mies sanoi, että nyt mennään kauppaan, mistä saa mulle blenderin. Oon aika usein siitä haaveillut ja tänään sen sain. 

Nauroin..
Tänään kun olin ystäväni luona ja hänen koiransa istui syliini ja laittoi tassun omistavasti päälleni ja katsoi talossa olevaa vauvaa aivan kun kertoen, että tämä vieras on täällä minua varten, ei sinua. No, ok, nauran myös kotona aika paljon. Oikeastaan joka päivä. Tänäänkin oon kuullu aika hauskoja juttuja :) 

Itkin.. 
Eilen katoin uusintana sen maanantaisin tulevan meidän tarina-sarjan. En oo kyllä ihan varma, että oliko se nyt tuon niminen se sarja, mutta se missä ne vanhentaa niitä pareja.. Niin liikuttava ohjelma. Oon tainnu itkee ihan joka jaksoa katsoessa. 

Suutuin..
Kokosin viime viikolla yhtä Ikean hyllyä ja sitä on näin myöhemminkin täällä kotona ihmetelty, että mulla tosiaan menee hermot joskus :D joku päivä olin vähän vihainen, kun en saanu heti ruokaa. 

Harmistuin.. 
Tänä aamuna kun herätyskello soi ja tajusin, että olin saanu unta vaan muutaman tunnin. Pyörin vaan koko yön ja kuuntelin sitä, kun toinen nukku. Teki mieli herättää se valvomaan munkin kanssa ja jakamaan tää tuska yön unettomista tunneista :) 

Häkellyin.. 
Tänä aamuna tuntu jotenkin tosi hyvältä, kun sain ystävältä viestin. Hän kertoi olevansa hyvin innoissani puolestani. Onni on ystävät, jotka ovat onnellisia minunkin onnesta. Kiitos A <3 

Kokeilin jotain uutta.. 
Se kankainen kasvonaamio pari vko sitten oli uusi kokemus tai ne mun muutama kokkailu, jossa hyödynsin syksyn satoa.. On mullakin elämä :) 

Urheilin.. 
Eilen kävin lenkillä. 

Luin.. 
Eilen aloitin mun uuden kirjan, joka oli just niin jännittävä kuin ajattelinkin. Viime kollaasissa siitä olikin juttua. Tänään kävin taas kirjastossa ja luin kirjojen takakansia ja aamulla tietenkin aamun lehteä. Tosin sen lopetin kesken ja annoin miehelle, koska silmät kiinni ei lukemisesta tullu oikein mitään.

Söin.. 
Tultiin tänään mäkin kautta kotiin. Tosin vain minä ostin sieltä aterian. Meillä kun mä oon tällanen mässäilijä ja olin syöny koko päivänä vaan yhden lehtikaali-avokado-smoothien. 

Herkuttelin.. 
Tässä samalla vedän naamaani jogurttirusinoita ja pähkinöitä. 

Ostin.. 
Tänään ostin itselleni uuden paidan salille. Vielä pitäis päivittää salikortti. Tänään ostin myös uuden kasvonaamion ja rasvan. 

Tapasin.. 
Tänään ystäväni ja eilen siskoni pojat ja hänen miehensä olivat meillä käymässä. Miesseurassa koko ilta. Mukavaa oli :) Leikittiin barbeilla rosvoa ja poliisia (nuorimman miehen kanssa). 

Päätin.. 
Tänä aamuna tai oikeastaan eilen illalla laittaa herätyskellon vähän aiemmin soimaan. En tykkää siitä, että aamusin tulee tosi kiire. Toimi. Oon kumminkin todella väsynyt herään sitten 6.10 tai 6.15.

Inspiroiduin..
Tänään kierrellessä kauppoja tuli olo, että vois alkaa taas miettii vähän tuota sisustamista. Viime vuos kun meni lähes kokonaan ihan ilman niitä aatteita ja nyt tekee oikeasti mieli taas laitella kotia. 

Ruut

8 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Ja mukava lukea mitä on kaikkea kokenut. Varsinkin nuo ilahtumista tekevät asiat ovat lähellä sydäntä. Tänään työpaikallani yksi nainen kehui niin työpaikan ruokaa, jota hän oli käynyt syömässä, että siitä tuli niin hyvä mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että näitä on mukava lukea. Näitä on mukava myös tehdä ja kiva oikein välillä pohtia, että mitä sitä on tullut koettua. Ihanaa, että on ihmisiä, jotka uskaltavat kehua :)

   Poista
 2. Olipa mukava postaus ja kauniit kuvat. Nyt syksyllä saa kyllä otettua ihastuttavia kuvia luonnosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyinen luonto on kyllä kuvauksellinen. Tuntuu, että joka puolella on ihania juttuja :)

   Poista
 3. Olipa kiva postaus taas! Taidan ottaa susta mallia 💓 Paljon kivoja asioita sulla tapahtunut. Oma elämä näyttää vähän tylsältä... Ihanaa viikon jatkoa sulle 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Tätä oli kyllä tosi mukava tehdä ja tuntuu kivalta huomata, että tätä on ollut myös mukava lukea.

   Poista
 4. Hymyilytti kovasti tuo koirajuttu ilahtumiskohdassa :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hymyilytti myös silloin siinä hetkessä :) Ihana koira, jota harmittaa, kun kaikki tulevat katsomaan vaan perheen vauvaa :)

   Poista