Sunnuntain terveisiä

Huomenta. 

Täällä viikonlopun teemana ovat olleet h i t a a t aamut. 


En tiedä, mitä muuta viikonlopulta voisi toivoa. Ollaan me kyllä tehtykin vaikka mitä. Eilen päästiin ensimmäistä kertaa veneilemään tuonne "omalle" järvelle. Kaikkialla oli niin rauhallista ja hiljaista. Ainoastaan veneestä kuului vähän pientä valitusta, kun meistä toinen haluaa tunkeuta lähes joka paikkaan ja itse yritän pitää meidät vielä jonkun hetken hengissä ;) Ilta taas kului Jyväskylässä, kuten aika monen muunkin ilta. En oikeasti muista koskaan nähneeni sellaisia ruuhkia. Tourujoen yö ja erilaiset valot olivat keränneet koko kaupungin paikalle ihastelemaan. Parhaiten itse tapahtumasta jäi itselleni mieleen syömäni Pesolan Pihvilihan hampurilainen, ihan mielettömän hyvä! No, oli ne valojututkin aika hienoja. Seuraksi saatiin vielä sisko perheineen, joten ilta kului oikein mukavasti.

Mitäs sitten tänään?


Nyt onkin sitten viimeinen lepopäivä ennen alkavaa työviikkoa, iik!! Täällä kuumeisesti jo mietin, että mitä ihmettä pitää huomenna pakata mukaan. Luultavasti ei mitään ihmeempiä ja pääasia, että menen itse paikalle. Vähän on haaveissa, että työpäivän jälkeen jaksaisin myös salikortin käydä lataamassa. En myöskään osaa ihan heti sanoa, että miten näitä blogijuttuja tulee töiden ohella tehtyä, mutta eiköhän se uudenlainen arki siitä ala hiljalleen muotoutumaan. Tänään vielä levätään ja nyt takapuoli irti sohvasta ja nenä keittiötä kohti. Meille on tulossa vieraita ja omenapiirakan ajattelin leipasta. 

Mukavaa sunnuntaita sinne teille myös!

Ruut

4 kommenttia

 1. Täällä sama teema. Hitaat aamuta ja paljon ulkoilua!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä viikkoon! Kyllä ne työ- ja blogikuviot löytävät uomansa ajan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noin minäkin ajattelin. kestää ehkä hieman aikansa sulatella tätä kaikkea ja huomata, että milloin onkaan paras aika blogille. onneksi tässä ei ole mihinkään kiire ja voi rauhassa katsella, miltä se uusi arki tuntuu

   Poista