keskiviikon kollaasi


Teetä. 
Pannullisia teetä on kulunut nyt viime päivinä. Teehetket ovat tuntuneet vähän pirteämmiltä nyt kun äiti toi tuommoisen pienen sinisen kipposen ulkomailta tuliaisena. Kukat sain mieheltä, joka on ollutkin tällä viikolla suurena apuna. Päivät ovat menneet nukkuessa ja illat ollaan yhdessä katsottu Game of Thronesia. Iltapäivisin töistä tullessaan toinen on kantanut kaupasta ties mitä rohtoja. Lääkkeitä, suklaata, hampurilaisia.. 

Korkeaa kuumetta kesti kolme päivää ja vieläkin on aika kurja olo. En muista tällaista flunssaa hetkeen sairastaneeni ja en tiedä mitä taikoja saan illalla tehdä, että huomenna kehtaisin töihin ilmestyä. Hyvä ystäväni tosin totesi tänään, että kipeänä saa olla surkea ja likainen kasa. Sellainen täällä just nyt. 

Toivottavasti te ootte pysyneet terveinä. Kiitos viime postaukseen tulleista kommenteista. Oli kiva huomata, että joku muukin herkuttelee viikonloppuisin ;)  

Ruut

10 kommenttia

 1. Herkullinen väriyhdistelmä tuo sininen ja vaaleanpunainen! Toivottavasti sun olo on jo kohenemaan päin! Noin monen päivän korkea kuume vetää kyllä olon aika heikoksi ja huonokuntoisena ei kannata vielä lähteä töihin yrittämään. Itsellä ainakin tuppaa sitten vaan taudit venymään, jälkitaudeista puhumattakaan. Mä olen toistaiseksi säästynyt kokonaan syysflunssilta * koputtaa puuta * toivottavasti hyvä tuuri jatkuu vastakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä tää olo tästä hiljalleen. En ihan arvannu, että tauti tulis takaisinkin vaikka ehdin tuossa välillä jo töissäkin muutaman päivän olla. Toivottavasti siellä oikeasti säästyt tältä taudilta on nimittäin sen verran sitkeä flunssa tämä ja en ole ihan ainut joka täällä suunnalla sairastaa.

   Poista
 2. Kaunis kollaasi. Paranemisia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. Jospa sitä hiljalleen vähän tuo olo muuttuisi paremmaksi. Olen ainakin saanut aika monenlaisia lääkkeitä nyt, joiden pitäisi viimein tehota :)

   Poista
 3. Ihanat neilikat ja kaunis väriyhdistelmä! :) Kuumeen jälkeen on kyllä voimaton olo ja puhti poissa. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on, vaikka kyllä tää lepäilykin välillä tuntuu niin rasittavalta. varsinkin kun olin vasta päässyt töiden makuun..

   Poista
 4. Vastaukset
  1. On kyllä ja niistä on ollu iloa jo pitkään ja edelleen ovat hyvässä kunnossa. Mies välillä yllättää :)

   Poista
 5. Kaunis kollaasi, täällä kanssa nenä vuotaa ja ääni on käheä. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavasti itse vältyt tältä taudilta ja ei tuosta pahemmaksi mene. On nimittäin hyvinkin sitkeä tauti.

   Poista