rentoilua


Heippa ja mukavaa maanantaita. 
Tänään tuntui kyllä olo erityisen kivalta, kun takana oli hyvä viikonloppu ja töihin sai lähteä jo vähemmän flunssaisena. En tiedä vaikuttiko vireystilaan myös se, että kelloja käännettiin. Tuntui nimittäin, että sai nukkua ihan kunnolla. Hyviä unia onkin täällä vähän kaipailtu.  


Viikonloppuna otin rennosti. Ajelin heti perjantaina töiden jälkeen vanhempieni luokse. Siellä majoitunkin sohvalle, jossa oikeastaan vietin koko perjantain ja suurimman osan lauantaistakin. Ehdin selata kasan sisustuslehtiä, lukea yhden yli 400 sivuisen kirjan alusta loppuun ja katsella muutaman ohjelman. Samalla toki jutustellen muiden kanssa. Lauantaina sitten siirryttiin anoppilaan. Sielläkin sohva kutsui. Televisiota katseltiin ja täyttelin ristikkoa siinä sivussa molemmat päivät. Oli jotenkin vaan tosi onnellinen olo, kun ei ollut enää kuumetta ja pääsi kotoa pois. Tosin sohvalla me täällä kotonakin istuttiin ilta Game Of Thronesia katsellen. Enää muutama kausi jäljellä ja sitten saadaan vihdoin ehkä tehtyä jotain muutakin ;) 

En tiedä miten teillä, mutta meillä ainakin vietetään paljon aikaa sohvalla. Tosin pienessä asunnossa ei kovin montaa paikkaa hengailuun ole, joten ehkä senkin takia. En silti koe, että oltais jotenkin liikaa siinä. Sillai sopivasti. Nytkin tätä kirjoittelen tässä sohvalla istuen. Tässä aionkin tämän illan viettää lähes kokonaan. Sain nimittäin juuri meille ruoan tehtyä ja ulkona haravoitua, joten nyt ei ole tarve mennä mihinkään. Aika leppoiselta tämä meidän elämä täällä välillä vaikuttaa varsinkin kun seuraan läheltä muiden sisarusteni elämää, mutta elämäntilanne nyt vaan on tällainen ja haluan, että siitä voin oikeasti nauttia. Tuntuuhan se välillä hassulta kun suurin osa ystävistä elää keskellä niitä kuuluisia ruuhkavuosia, joissa kiirettä ja tekemistä riittää. Siinä sitten itse sanot lukeneesi koko päivän kirjaa. No, ehkä mun ystäväpiiri ja suku on jo tottunu tähän rentoiluuni. Jokaisella omanlaisensa elämä ja täällä nautitaan just nyt tästä. Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinne teille. Oli se sitten kiireinen tai ihan vailla mitään hommia. 

Ruut

Ei kommentteja