keskiviikon kollaasi


En tiedä teistä, mutta itse ainakin tykkään näistä vuodenaikojen vaihteluista. On jotenkin mukavaa, että eri aikoina voi puuhailla erilaisia juttuja. Oikeasti nauttia sateesta, lumesta, auringosta jne. Pieniä harrastuksia arjen keskelle. Asioita, joita on mukava tehdä ja jotka sopivat siihen omaan arkeen. Joskus lyhyetkin hetket jonkun harrastuksen parissa vievät ajatukset mukavasti pois arjen kiireistä. Omia juttuja ja niitä omia hetkiä. Joihin on lupa uppoutua ja joista on lupa nauttia. Toki olen myös äärettömän onnellinen, että meiltä löytyy yhteisiäkin harrastuksia. Yhteisiä mukavia hetkiä <3 

Tänä syksynä täällä on tähän mennessä jo luettu aika monta kirjaa, soitettu pianoa ja ulkoiltu. Tavoitteena on vielä kuntosalikortin aktivoiminen muutamaksi kuukaudeksi. Kovin montaa juttua ei kerrallaan voi olla. Tykkään siitä, että on sopivasti jotain puuhaa ja sitten myös hetkiä ja päiviä, kun voi oikeasti olla tekemättä mitään. Myöskään uusia harrastuksia en ole nyt kaipaillut. Nämä tutut vanhat kun jaksavat ilahduttaa minua vuodesta toiseen. Ehkä jo kauan sitten tiesin, että nämä on ne asiat, joista itse tykkään ja joista saan iloa arkeen. 

Toiveissa sellainen mukava syksy, jolloin ne pimeimmätkin illat tuntuisivat ihan kivoilta ja olo pysyisi tasaisen virkeänä.. Katsotaan sitten jouluna, että miten pirteitä sitä oikein ollaan ;) 

Nyt oikein mukavaa keskiviikkoa sinne ihan jokaiselle! 

Ruut

2 kommenttia

 1. Totta, kyllä vuodenaikojen vaihtelu on ihan mukavaa. On aina jotain mitä odottaa!
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on ja kyllä meistä jokainen tietää, että ei ne aina oo niin kivoja, mutta täällä Suomessa asuessa vaan pitää hyväksyä se, että ilmat on mitä on :)

   Poista