Syksy ja sisustaminen


Kenellä muulla tulee syksyn tullen mieleen taas kodin sisustaminen? 

Itselläni tuntuu, että siitä on ihan kamalan kauan, kun viimeksi edes jaksoin miettiä mitään sisustukseen liittyvää. Sitten tuli syksy ja nyt mielessä ei muuta taida pyöriä. No, ok pyörii ne työt, mutta onneksi myös jotain muuta. Sain kyllä viime viikolla kuulla taas siitä, että miksi pitää asua Pinterestissä ja tavaroita ei löydä mistään :D En ole vielä saanut tuota rakasta ymmärtämään, että minä olen aina ollut tällainen siivoaja. En muista yhtään asuntoa, missä olisi kovin sotkuista ollut. Tulee jotenkin rauhallinen olo siitä, että on siistiä ja kaunista ja kodikasta.. 

Meidän uusi koti ei vieläkään ole aivan valmis. Työhuone on edelleen keskeneräinen ja muutamia tavaroita puuttuu. Osaa huonekaluista on taas yritetty päivittää tähän taloon sopivaksi. Kun muuttaa yksiöstä isoon taloon tuntuivat huonekalumme niin pieniltä. Etenkin meidän pieni pyöreä ruokapöytä. Uusi ruokapöytä löytyi vihdoin viime viikolla käytettynä Torista. Olin päättänyt, että suurimman osan vielä tarvittavista huonekaluista löydän käytettynä. Tämä on vaatinut vain hieman aikaa ja sitä, että jaksaa aina tasaisin väliajoin käydä katselemassa tarjontaa. Vanha pöytä myös myytiin torin kautta, joten kierrätetty on ;) Isompi ruokapöytä vaati myös yhden ylimääräisen tuolin ja sekin löydettiin siskon antaman vinkin perusteella yhdeltä Jyväskylän kirpputorilta. Jouduin jo viime viikolla hätyyttämään miehen aikaisin töistä kotiin, että tuoli ei varmasti ehdi sieltä mennä. Onneksi tällä kertaa vaimoa kuunneltiin ja päästiin paikalle ajoissa. 

Pieniä hankintoja on sitten ostettu ihan uutena. Muutamat uudet lakanat ja mattoja, vilttejä yms pientä ja tarpeellista. Tänä syksynä olen huomannut, että minua viehättää maanläheiset sävyt ripauksella mustaa. Tuo pieni musta kortti oli minusta niin kaunis ja onhan tuo tekstikin ihana. Laitoin sen makuuhuoneeseen kehyksiin seinälle kahden muun taulun kaveriksi ja se sopi sinne hyvin. Rakkaus asuu täällä, siltä meistä tuntuu. 

Sisustaminen jatkuu hiljalleen ja en tiedä voiko siinä olla koskaan valmis. Nyt saunaan ja sen jälkeen syödään juuri uunista tulleita sämpylöitä. On se mieskin pidettävä tyytyväisenä ja ehkä ne sämpylät osuvat suuhun, vaikka sitten onkin liian pimeää kun pitää istua täällä kynttilänvalossa ;) 

Tunnelmallisin syysterveisin, Ruut


1 kommentti

  1. Hep! Täällä on sisusteltu kotia syksyiseen tunnelmaan.
    Mukavaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista