Sunnuntaita


Heippa pitkästä aikaa ja oikein hyvää kolmatta adventtia. 

Tänään pääsin laittamaan kotiin joulua ja olin kyllä odottanut tätä hetkeä niin kauan. Elämä ei mennytkään ihan kuten suunniteltiin ja muuttopuuhat on saanut nyt unohtaa. Muutama yllätys tuli ja vaikka alussa harmitti kovasti, niin nyt jälkeenpäin en voi olla muuta kuin erittäin onnellinen, että asiat tulivat esille juuri oikeaan aikaan. Näinä viikkoina on selvitelty niin monia asioita, joten blogille ei vaan yksinkertaisesti ole riittänyt aikaa eikä voimaakaan. Kaikesta huolimatta täällä voidaan oikein hyvin ja kovasti odotetaan, että joulu tulee. Paljonhan sitä saa myös muille selitellä asioita ja helpompi olisi varmaan aina olla puhumatta yhtään mitään ja sitäkin olen miettinyt. Olen kumminkin ihmisenä sellainen, että ajattelen tämän kaiken olevan just sitä elämää. Välillä tapahtuu huonoja juttuja ja välillä niitä ihania ja se on sitä elämää. 

Joulun suhteen ollaan hankittu jo suurin osa lahjoista ja muutaman joulukortinkin ehdin lähettää. En ihan niin montaa kuin olisin halunnut, eikä niitä omin käsin tehtyjä, mutta ehkä sitten taas ensi vuonna.. 


Just nyt makaan olohuoneen lattialla. Mun tilaama uusi pehmeä matto saapui viime viikolla ja että tämä onkin ihana. Tekee mieli vaan oleilla lattialla :) Lisäks laitettiin just seinälle uudet taulut, joten nyt on nättiä. Takana aika mukava viikonloppu. Joka alkoi perjantaina kampaajalla ja eilinen ilta vietettiin siskon luona pelaillen lautapelejä. Tänään kotihommia ja oleilua. 

Meidän joulukuusena tänä vuonna on tuollainen pikkuinen kuusi pöydällä. En vaan halunnu alkaa väkisin tänne tunkemaan mitään isoa kuusta joka hankaloittais elämistä, joten tuo saa riittää. Tykkään kyllä tosi paljon! 


Ruut

Ei kommentteja