Kuusen alta


Olenkin kertonut, että meillä on perheen kesken tapana (Vanhemmat ja sisarukset), että joka joulu arvotaan kenelle ostetaan lahja. Yksi lahja riittää ja tulee ainakin sitten vähän tarkemmin mietittyä, että mitä se toinen oikeasti voisi haluta ja näin on myös varaa panostaa tähän lahjaan vähän enemmän. Kumminkin niille suvun pienimmille tulee aina jotain osteltua ja itsekin olisin keksinyt niin monta lahjaa, mistä siskoni pojat tai serkkujeni lapset olisivat olleet innoissaan ja oli vähän hankalaakin jättää ostokset vaan muutamaan pakettiin. Joululahjojenkin suhteen tapoja on monia, toiset tykkäävät lahjoja ostaa ja saada ja toiset taas eivät voi ymmärtää koko touhua. Jokaisella omanlainen joulu ja se on kai sallittua niin :) 

Tänä vuonna pukki kävi jo heti kun Pilpan majalle saavuttiin ja hyvä niin. Lapset kun ovat jo tarpeeksi isoja pukkia odottamaan. Pukki tosin sai heti nuhteita, kun ei ollut vastannut A:n puheluun. Hetken hän ihmetteli, että mihin numeroon se A oikein soitteli, mutta Joulupukin Kuumalinjaan tietenkin. Pukki toi yhdet paketit jokaiselle ja muut lahjat aukaistiin sitten kuusen alta. Olipa taas aika mukava seurailla niitä niin iloisia ilmeitä, kun lahjoja aukaisivat. Hyvin aitoja ilon kiljaisuja, silmien loistetta ja jopa tuuletuksia. Meidän lahjaa aukaistessaan A sanoi, että haluaa heti halata tätiä ja kiittää. Tuli viereen ja sanoi, että taidan sittenkin ihan rutistaa, kiitos kiitos niin ihanasta lahjasta Ruut-täti. 


Itse olin toivonut omalta isältäni (jolla tänä vuonna oli onni ostaa minulle lahja) lahjaksi S-ryhmän lahjakorttia, että pääsen sitten joku päivä ostoksille rauhassa valitsemaan kaikkea tarpeellista. Tarpeellinen kun on varsin hyvä juttu ja tarpeellisia ne meikit ja muut ihonhoitotuotteetkin välillä ovat ;) Muita lahjoja en edes odottanut, mutta näköjään joskus saa jotain mitä ei osaa odottaa. Vaikka ikää olisi kuinka on yllätykset varsin ihania, etenkin sellaiset, kun ollaan sovittu, että lahjoja ei osteta. Jotkut pitää sopimuksista kiinni paremmin kuin toiset ;) 

Me ei tänä vuonna suunnitelmista huolimatta vietetty kovin paljoa sellaista omaa joulua, joten heti perjantaina töiden jälkeen lähdettiin yhdessä syömään ulos ja tämä olikin varsin ihana tapa aloittaa loma. Yllätyksenä sain sitten vielä lahjakortin kauneushoitolaan ja ehkä kauneimman näkemäni korun. Kuvassa näkyvän Efva Attlingin Amor Vincit Omnia Twosome- korun. Näitä Efvan koruja olen ihaillut jo monia vuosia, joten lahja ei olisi voinut olla mieluisampi. En edes muista, että milloin olen viimeksi käyttänyt kaulakorua, mutta nyt sen mielelläni teen. 


En tiedä kiinnostaako teitä yleensä edes toisten lahjat, mutta oli ihan pakko ottaa kuva tästä kauniista korusta. Lisäks täytyy myös sanoa, että aiempina vuosina ja erilaisissa juhlallisuuksissa se olen yleensä ollut minä, joka olen ostanut jotain, vaikka ollaan sovittu muuta. Tiedätte varmaan sen tunteen, että joskus vaan löytää jotain, mistä tietää, että toinen oikeasti tykkää. 

Näiden lisäks sain vielä ihanaa kahvia, kynsilakan ja Marimekon mukin, joten tää nainen on nyt ollut hyvinkin kilttinä. Itse lahjoin itseäni muutamalla uudella jutulla kotiin. Täällä siis melkoisessa tavaroiden tuomassa onnessa vietetään tätä välipäivää :D Kuulostaa ehkä ihan kamalalta, mutta tuntuu hetken varsin hyvältä, etenkin kun vuosi noin muuten ei sieltä helpoimmasta päästä ollut. Jokainen sen tietää, että tavarat ei onnea tuo, mutta kyllä ne saa välillä hymyn huulille. 

Nyt aion käpertyä sohvalle ja laittaa jonkun elokuvan pyörimään. Oon erittäin huono laiskottelemaan jos oon yksin kotona ja tuntuu, että odotan vaan toista kotiin, että voin itsekin lopettaa siivoilun yms. Mukavaa torstaita sinne teille myös!

Ruut4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. no niin oli :) iloa pitkäksi aikaa!

   Poista
 2. Kauniin korun olet saanut. Ja, tuo on hyvä idea että arvotaan kenelle lahja ostetaan. Meillä ei osteta aikuisille lahjoja ja lapsistakin vain kummilapsille. Muuten tuo lahjojen saajien joukko olisi aivan mahdoton, ei kenenkään kukkaro kestäisi sitä. :)
  Mukavia välipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että meilläkin menisi joulut ihan hyvin vaikka aikuisille ei mitään ostettaisikaan, mutta jostain syystä tuo yhden lahjan perinne on jäänyt ja kivahan se on muille lahjoja ostella :)

   Poista