Uusi vuosi PorvoossaLoma teki tehtävänsä ja sai aikaan monenlaista ideaa. Torstaina ilmoitin tuolle toiselle, että me vietetään uuden vuoden aatto jossain hotellissa. Kovin montaa kertaa ei tarvinnut houkutella ja perjantaina aamulla etsin jo paniikissa hotellihuoneita ties mistä kaupungista. Ne kun näyttivät olevan varattuina suurin osa. Viimein muistin Porvoon ja sen kauneuden ja sieltä löytyikin ihan yllättäen tosi kiva yöpaikka, josta huomenna enemmän.. 

Porvoossa oltiin edellisen kerran pari vuotta sitten talvella silloinkin. Tykättiin siitä, että aika rauhassa siellä saa talvisin käppäillä. Lauantaina lähdettiin aamupäivällä ajelemaan ja ehdittiin vielä valoisan aikaan paikalle. Muutama tunti ulkona kävellen ja kaupunkia ihastellen ja sen jälkeen hotelliin. 


Kun vuosi vaihtuu niin on mukava vähän miettiä sitä juuri elettyä vuotta. Mitä kaikkea on tullut tehtyä ja miltä elämä juuri nyt näyttää? Yhteen vuoteen tuntuu mahtuvan niin monenlaista. 

Itselläni vuodesta suurin osa kului vielä sairaslomalla ollessa ja aika monta kuukautta ehdin panikoimaan tulevaisuutta. Viimein työkuvioiden selkeytyessä oma mielikin siinä piristyi ja vuoden lopussa saatoin vain todeta, että kylläpä löysinkin ihanan paikan, johon aamuisin raahautua ;) Ehdottomasti vuoden paras juttu. 

Muita mukavia juttuja oli meidän talven hiihtoreissut, kesän mökkeilyt ja Ruotsin matka. Lisäksi muistui mieleen monia ihania hetkiä ystävien kanssa kotona, kahvilassa ja festareilla. Myös arki on ollut mukavaa ja se, että sen saa jakaa oman rakkaansa kanssa on kyllä edelleen asia, mistä osaa olla onnellinen. 

Vuosi toi myös mukanaan surua, kun hautasimme ensimmäistä kertaa yhden isovanhemmistani. Eivät ne sairaslomapäivätkään aina yhtä iloa olleet.. 

Kyllä sitä silti tuntuu, että plussalle jäätiin ja olo oli vuoden vaihtuessa sunnuntaina hyvin onnellinen. 


Nyt se arki taas jatkuu ja joululomat on vietetty. Ei kyllä haitannut tämän loman jälkeen yhtään töihin tänä aamuna mennä. Meidän pieni reissu teki tehtävänsä ja sai aikaan loman tunteen. 

Mutta kertokaahan tekin, että miiten se teidän vuosi vaihtui?

ja hyvää uutta vuotta teille ihanat <3

Ruut

2 kommenttia

 1. Porvoo on niin kaunis kaupunki. Ja, teidän vuosi on vaihtunut mukavissa merkeissä. Täällä vuosi vaihtui kuumeen saattelemana, joten aika rauhallisesti mentiin.
  Ihanaa alkanutta vuotta sinulle Ruut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Kaisa! Ikäviä nuo taudit ja tuntuu, että niitä just nyt aika monella riittää. Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin!!!

   Poista