sunnuntai sohvallaRauhallista eloa, hyvää kahvia ja paljon aikaa sohvalla. Mikä ihana viikonloppu.

Täällä ollaan rentoiltu ja nautittu. Välillä vähän syöty ja herkuteltu. Eilen käytiin siskon luona pelailemassa lautapeleja ja syömässä. Tälle päivälle oli myös suunnitelmia, mutta päätettiinkin jäädä kotiin ja kylläpä olikin oikea päätös. Tuntuu, että välillä viikot on niin kiireisiä ja sitä vaan menee ja tekee, että yksi päivä ihan vaan kotona tulee tarpeeseen. Ehtii ehkä muutaman ajatuksenkin vaihtaa, eikä ne päikkäritkään yhdessä hassumpia ole. Ensi viikolla ehtii taas sitten tehdä töitä ja liikkua.


Vielä on muutama lainattu kirja lukematta ja sen jälkeen pääsen näiden kimppuun. Nämä kaikki siis omiani. Unohdin taas perua kirjakerhon kirjat ja siinä ne nyt ovat. Tiedän, että mun ei oo kovin järkevää kuulua mihinkään kirjakerhoon, koska aina käy näin. En silti viitsinyt enää noita palauttaa, koska kuulostivat ihan mielenkiintoisilta. Luen kirjoja lähes päivittäin. Joskus aamulla aamupalalla, välillä illalla ennen nukahtamasti ja joskus viikonloppuisin ihan koko päivän. Joten eiköhän nämäkin tule tässä hiljalleen taas luettua. Mikäs sen mukavampaa kun istua sohvalle ja ottaa kirja käteen.

Meidän sohva koko pienen muodonmuutoksen. Kävin muutamia viikkoja sitten Tampereella ja samalla matkalla poikeittiin Ikeassa. Olin jo etukäteen katsonut, että siellä hyllyssä pitäisi olla sohvaamme sopivat harmaat irtopäällyset. Meidän sohvan valkoiset päällyset olivat menneet tosi huonoon kuntoon. Tykkään kyllä enemmän valkoisesta sohvasta, mutta uskon, että harmaa on käytännöllisempi. Ei näy lika ihan niin helposti. Aluksi tuntui, että tulipa olohuoneesta tumma, mutta äkkiä siihen silmä tottui. Tuntuu ja näyttää siltä kuin olisimme ostaneet uuden sohvan. Sopii myös hyvin tuon uuden maton kanssa.


Tästä matosta olen ollut iloinen ihan joka päivä siitä saakka kun sen kotiimme sain. Niin pehmeä ja kaunis. Olen huomaamatta siirtynyt välillä lattialle oleilemaan. Nyt kumminkin sohvalla ja tarkoituksena valita joku elokuva. Televisiosta on tullut koko päivän hiihtokisoja, joita ollaan jännityksellä seurattu, mutta nyt kaipaa jotain muuta katsottavaa.


Mukavaa sunnuntaita sinne teille myös!

Ruut

4 kommenttia

 1. Ihana tuo matto. Tänään juuri katselin netistä erityisesti Elloksen tarjontaa. Laitoinkin omaan blogiin omia ihastuksen kohteita matoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olin tätä jo kauan ihaillut Elloksella, kunnes etteen sattui erittäin edullinen tarjous ja oli pakko tilata kotiin :)

   Poista
 2. Sun sunnuntai oli ihana! Minä matkustin pitkän matkan tapaamaan vanhinta poikaa armeijan harmaisiin vierailupäivälle <3 Ihana päivä sekin, joskin raskas oli ajaa pitkää matkaa. Ihanaa viikon alkua Ruut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä matkustaminenkin voi kyllä olla mukavaa ja olihan sulla ainakin todella hyvä syy siihen. Kyllä sitä ehtii taas sitten ihan vaan kotonakin oleilla ihan tarpeeks :)

   Poista