Keskiviikon kollaasi - Yö Porvoossa

Tultiin just kotiin. Mies tuli hakemaan mut töistä ja kysyi, että mitä haluaisin tehdä. Kerroin, että haluaisin ostamaan meikkejä ja elokuviin katsomaan Yösyöttö-leffan. Ei ehkä ihan sieltä mieluisammasta päästä mun ehdotuksista, mutta tänään mun toiveet ihmeekseni toteutu :) Ainoana ehtona oli ruokkia hänet ensiksi ja päästiin siis samalla syömäänkin. Leffa oli kyllä hyvä ja meikkejäkin löysin. 

Nyt kumminkin siihen mun eilen lupaamaan juttuun eli meidän Porvoon majapaikan esittelyyn. 


Me ollaan jostain syystä koko meidän parisuhteen aikana oltu vain sviiteissä yötä. Jos rahasta ei olisi pula, niin toki se vois olla aina kiva juttu. Tykkään siitä, että on vähän enemmän luksusta, kun niin harvoin missään käydään. Nyt vapaana olevat sviitit olivat ihan liian arvokkaita ja vähän hienommat huoneet olivat ehtineet jo hotelleista mennä. Löysin onneksi Booking.com kautta tämän Porvoo Boutique Apartment Oaksin. 

Kyseessä oli ihan vain tavalliseen kerrostaloon laitettu hotellimainen huone. Hintaakin vain reilu satanen per yö. Yksiö parvekkeella ja kylpyhuoneessa amme. Omaa silmääni miellytti todella paljon huoneen sisustus ja sieltä saikin monta kivaa vinkkiä pikkuisen asunnon sisustamiseen. Kaikkialla oli kivoja pieniä yksityiskohtia ja pieneen asuntoon oli saatu mahtumaan kaikki tarvittava astianpesukoneesta lähtien. Hotellihuoneen tunnelmaa oli tuotu pyyhkeillä ja kauniisti pedatulla pedillä. Lisäksi jääkaapissa oli juomia ja korissa kaapin päällä kaikkea pientä naposteltavaa, joita sai ostaa hyvinkin alhaiseen hintaan. Kahvi ja tee kuuluivat huoneen hintaan. 

Kaikkein parasta koko huoneessa oli erittäin laadukas ja pehmeä sänky ja siinä olevat ihanat tyynyt ja iso pehmeä peitto. Siihen kun kerran istahti niin siitä ei oikeasti tehnyt mieli enää nousta. Varoitinkin tuota toista, että älä vain mene peiton alle, itse kun olin tehnyt jo sen virheen ja siellä sitä nökötin :) Olen ollut monessa hotellissa ja hienoissa huoneissa, mutta koskaan en ole näin ihanaan petiin päässyt. Suuri televisio oli laitettu kätevästi niin, että sängystä pystyi katsomaan elokuvia. Valittavana oli Netflix, Viaplay jne.

Me vietettiinkin uusi vuosi katsellen Downshiftaajien toinen kausi (kokonaan!) ja herkutellen pizzalla ja kuohuvalla. Raketteja jaksettiin toki nousta katselemaan ja ne onneksi näkyivätkin osittain parvekkeelle. Itse istuin myös hetken kylvyssä lukien. Huoneessa kun oli tarjolla aika monenlaisia kirjojakin. 

Asunto sijaitsi vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä vanhasta kaupungista ja toisaalta taas ihan lähellä oli isompia kauppoja, joten sijainninkin puolesta tätä voin suositella. Ei ehkä ulkoa katsottuna ihan se kaikkein kaunein kerrostalo, mutta en antanut sen häiritä. Siitä olikin aikaa kun viimeksi kerrostalossa yötä oltiin oltu, joten ihan mukavaa vaihtelua sekin. 

Jos menette Porvooseen, saattaa tässä olla yksi vaihtoehto yöpymiseen. 

Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut2 kommenttia

  1. Kiitos tästä vinkistä yöpymisen suhteen, laitoin muistiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä. Tätä voin kyllä oikeasti suositella. Jotkut olivat valittaneet, että oli meluinen talo, mutta itse ainakin nukuin tuossa unelmien pedissä todella hyvin :)

      Poista