Esittelyssä meidän sauna ja WC
Tämän viikonlopun ehdottomasti paras juttu oli se, että saatiin saunaan vihdoinkin ovi ja lasiseinä. Lopputulos oli kyllä omaan mieleeni just täydellinen. Oon niin onnellinen, että valittiin lauteisiin tuo vaalea sävy ja ovi ja lasiseinä kirkkaina. Jotenkin tosi raikas yleisilme ja sopii hyvin laattojen värimaailmaan. Laattoina tuollainen suuri hiekanvärinen laatta seinässä ja lattiassa vähän harmahtava pienempi laatta. Kyllä täällä kelpaa saunoa! En tiedä kovin montaa asiaa, mikä olisi yhtä rentouttavaa kuin saunominen. Ihan joka ilta ei tule saunottua, mutta monta kertaa viikossa. Tuntuikin tosi pitkältä ajalta odottaa tuota ovea, vaikka onneksi tämä kesä oli jo sellainen sauna itsessään, ettei se ihan niin paljon haitannut, vaikka toimitus kesti. Saunottiin me silti jo muutaman kerran ihan ilman oveakin. Oli vaan ihan pakko testata sauna. Meitä ennen kun siellä ei kukaan ole saunonut, joten tästä on hyvä aloittaa tämän saunan tarina..

Meidän saunatila on itsessään aika tilava ja siellä on suihkun lisäksi vessanpönttö ja allaskaappi altaineen. Tässä talossa se varsinainen vessa on kumminkin tuolla makuuhuoneiden välissä. On aika luksusta, kun kahdella aikuisella on käytössään ns omat vessat. Enää ei ole aamuisin kiire laittautua, eikä tarvitse odotella, että vessa vapautuisi. Molemmissa vessoissa on suuret peilit valoilla, joista tykkään todella paljon. Saunan vessaan ollaan vielä etsimässä käytännöllisempää allaskaappia, mutta pienemmässä vessassa olen tyytyväinen, sillä tuohon kaappiin sopivat kaikki purkit hyvin ja on vielä laskutilaa päivittäin käytettäville meikeille yms. Meikkiteline Tigerista ja vetimet Ikeasta..

Ja koska tää bloggaaja ei edelleenkään ymmärrä kameran asetuksista, oli näistä kahdesta ns pimeämmästä tilasta vähän hankala ottaa kuvia, mutta uskon, että jonkin käsityksen kuvista silti saa.

Muuten tämä viikonloppu onkin mennyt meidän koiranpoikasta hoitaessa. Lauantaina tilanne meni jo hyvin pahaks ja lähdettiin aamulla aikaisin eläinlääkäriin. Nyt on onneksi kaikki hyvin. Mun lauantaille kaavailemat treffit vaihtu sitten ABC aamukahveihin, mutta sellastahan tää elämä on. Koskaan ei tiedä, että mitä seuraavaks tapahtuu. Pääsin onneks illalla muutaman ystävän kanssa iltaa viettämään ja se teki kyllä hyvää. Samalla nähtiin ystäväni uusi asunto. Se talo on seissyt paikoillaan jo 100 vuotta ja oli kyllä ihana kauniine pihapiireineen ja vierasmajoineen. Ehkä joskus saan sieltä muutaman kuvan nappasta teidänkin iloksi.

Tänään olen lähinnä lenkkeillyt. Koirulin voimat tuli takas ja virtaa riittää. Säälittää muutenkin toinen, joka täällä aina arkisin niin paljon vaan sisällä ulos katselee, että oli pakko antaa sen nyt nauttia kunnolla tästä aurinkoisesta päivästä ulkona. Itse oon nyt ihan poikki ja ottanu askelia enemmän kun pitkään aikaan, mutta koira vaikuttaa tyytäväiseltä :)

Toivottavasti teidänkin viikonloppu on mennyt hyvin. Me taidetaan laittaa sauna taas kerran päälle ja rentoutua löylyissä ennen seuraavan viikon kiireitä. Lisäks aion testata tuon mun uuden kasvonaamion. Oon nyt ensimmäistä kertaa ikinä ostanut muutaman korealaisen kosmetiikkatuotteen. Niitä kun tuntuu niin moni kehuvan. Itse oon toistaseks vannoutunut Lumenen tuotteiden käyttäjä, joten innolla odotan, että mitä mun iho tykkää näistä uusista tuotteista. Niistä ehkä joku toinen päivä enemmän.

Ruut

3 kommenttia

 1. Kaunis sauna ja kylpyhuone. Nuo vetimet on kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös itse! Nuo vetimet kyllä toi vähän sitä omaa tyyliä molempiin vessoihin, eikä ollu edes vaikea vaihtaa niitä :)

   Poista
 2. Kivan vaaleat sävyt, se tuo hyvin avaruutta tilaan! Itsekin olen haaveillut jo pidempään lasiseinän asennuksesta saunaamme, sillä se on tällä hetkellä hyvin ahtaan tuntuinen. Ja iso peili valoilla olisi aivan ihana.

  VastaaPoista