Kevät ja aurinko


Mitä keväisiä aurinkopäiviä nyt on ollutkaan! Niin kaunista ja aina töiden jälkeen tekee mieli vaan ulkoilla. Tänään istuttiin ensimmäistä kertaa terassillakin. Ihan hetken siellä tarkeni..

Viikonloppuna ulkoiltiin myös. Saatiin siskon perhe meidän mukaan ja lähdettiin paistamaan makkaraa yhdelle retkipaikalle Laukaan Tarvaalaan. Vielä uskalsi vähän kävellä jäälläkin. Heti sen jälkeen, kun katsottiin, että joku paikallinen sinne autollaan ajeli ;) Ollaan niin kaivattu meidän retkiä ja salaa haaveiltu, että nuo lumet tuosta sulaa ja päästäisiin taas metsäänkin. Metsässä, kun ajatus lepää. Ainakin mun ajatus ja sitä lepoa kaipaan nyt. Ihan hurjaa on vauhti tällä hetkellä töissä ja loppua ei muutamaan viikkoon näy, joten tällaiset pienetkin paussit retkien merkeissä tekee niin hyvää.

Toivottavasti sielläkin on nautittu tästä keväästä ja auringosta. Kevät on kyllä ihanaa aikaa. Itse ainakin kaipaan niin ulkoilua pitkän kylmän talven jälkeen. Tosin onhan tässä ravattu ulkona päivittäin ties kuinka usein talvellakin. Koira pitää huolta siitä, että sisälle ei jämähdetä.

Nyt siis lenkille ja sitten unille.

Mukavaa tiistain iltaa sinne teille myös!

Ruut

2 kommenttia

  1. Meilläkin koirat pitää huolen siitä että ulkoiltava on ja nyt siitä kyllä nautin itsekin, kun on lumet sulaneet ja aurinko lämmittää.

    Ihanat kuvat, niistä välittyy juuri oikealla tavalla keväinen tunnelma ♥

    VastaaPoista
  2. Täällä koirakin nauttii, kun ei tarvi enää toppatakkeja niin usein päälle laittaa, eikä tassuja palele :) Tuo meidän koira kun rakastaa kaikkea lämmintä ja on auringossa aina kun sellanen mahdollisuus on.

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista