flunssaisen naisen joulupuuhat
Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksista on nyt selvitty. Aika rauhallisestihan se päivä kuluikin ja linnanjuhlia katseltiin aika monta tuntia, kunnes lopulta kesken jatkojen mekin uuvahdettiin. 

Tämä aamu alkoikin sitten niistämällä. No, oikeastaan olo oli jo eilen aika flunssainen. Tätin pienet rakkaat kyllä lupasivat lähes käsi sydämellä, että tauti ei tartu (kun heitä olin hoitamassa) :) Onneksi myös näitä rauhallisempiakin kotihommia tässä talossa riittää ja joulukortteja tässä olen tehtaillut tämän aamupäivän. Tänä vuonna mennään tällaisella hyvin simppelillä mallilla. Alunperin olin leikkelemässä taas monenlaisia tähtiä tai erilaisia kuusia ja hetken haaveilin jostain poron päästä, kunnes päätin luovuttaa ja tyytyä tuollaiseen helpommin leikattavaan malliin. Kuusia nyt on ollut jo aika monena vuonna, mutta se nyt ainakin kuuluu jouluun.. 

Nyt on kyllä olo vähän sellainen, ettei ole ihan varma mikä päivä tänään on ja tuntuukin hassulta, että pian se on taas jo viikonloppu. Tällaiset arkipyhät tuovat kyllä mukavaa vaihtelua viikkoihin. 

Kuvista sen verran, että sängyssä just nyt Ikean ikivanhat pussilakanat. En edes muista, että milloin olen ne ostanut ja vielä ovat todella hyvässä kunnossa. Kyllä sieltä Ikeastakin välillä löytää jotain kestävää. Tykkään näistä lakanoista edelleen. Nyt kumminkin kuppi teetä ja takaisin korttien kimppuun. 

Mukavaa keskiviikkoa sinne. Toivottavasti siellä ollaan vähemmän flunssaisia. 

Ruut

Ei kommentteja